Şevket Çoruh’un yeni dizisi belli oldu!

17 sezondur devam eden Türk televizyonlarının en uzun soluklu dizilerinden biri olan Arka Sokaklarda tam 16 sezon yer alan Şevket Çoruh, nam-ı değer "Mesut Komiser" yeni dizisiyle gündemde. Çoruh, sosyal medya hesabından rol aldığı diziyle ilgili ilk kez paylaşım yaptı. İşte detaylar..

Şevket Çoruh’un yeni dizisi belli oldu!
Son Güncelleme: 7 Kasım 2022 Pazartesi 14:13
7 Kasım 2022 Pazartesi 14:10

Kanal D ekranlarının en uzun soluklu dizisi Arka Sokaklar'da 16 yıl rol alan ve Mesut Komiser karakterini canlandıran Şevket Çoruh, diziden ayrılarak sevenlerini üzmüştü. Çoruh, 17. sezonu ile ekranlara dönen dizide olmayacağını sosyal medya hesabı üzerinden duyurmuştu. Çoruh, Netflix'de yayınlanacak diziyle sevenlerine müjdeli haberi de kendisi duyurdu. İşte Şevket Çoruh'un 'Sıcak Kafa' dizisiyle ilgili merak edilen tüm detaylar...

Şevket Çoruh

“BUGÜN BU YOLUN SONUNDAYIM”

Usta oyuncu Şevket Çoruh Twitter hesabından yaptığı paylaşımda “16 sezon 632 bölüm boyunca Arka Sokaklar’da koştum, kaçtım, kovaladım. Mesut'la son dakikaya kadar ter döktüm. Bugün bu yolun sonundayım. Başta yapımcımız Sayın Türker İnanoğlu'na, yıllarca omuz omuza çalıştığım kamera önü ve arkasındaki ekibimize, yayında ve yapımda emeği geçmiş herkese ve ekranda binlerce saat göz göze baktığımız seyircimize teşekkürler” ifadelerini kullanmıştı.

Ünlü oyuncunun diziye geri dönebileceği iddia edilmişti. Dizinin yeni sezonu başlamadan önce Mesut karakterinin senaryoda olmayacağı belli olmuştu.

Şevket Çoruh

YENİ DİZİSİNİN SETİNDEN FOTOĞRAF PAYLAŞTI

Diziden ayrılan oyuncunun yeni projesi belli oldu. Afşin Kum'un aynı adlı romanından uyarlanan Netflix dizisi Sıcak Kafa rol alacak Çoruh, sosyal medya hesabından dizinin setinden bir fotoğraf paylaştı. Çoruh, paylaşımına “Buradayım” notunu düştü.

2 ARALIK’TA YAYINLANACAK

Bilim kurgu dizisi Sıcak Kafa, 2 Aralık'tan itibaren Netflix'te izleyiciyle buluşacak. 8 bölümden oluşan dizide Şevket Çoruh’un yanı sıra Hazal Subaşı, Tilbe Saran, Kubilay Tunçer, Özgür Emre Yıldırım, Gonca Vuslateri, Hakan Gerçek, Erdem Akakçe, Barış Yıldız, Arda Anarat, Furkan Kalabalık, Şebnem Hassanisoughi ve Cüneyt Uzunlar gibi isimler yer alıyor.

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar