Seren Serengil: Annemi iki ay önce engelledim

Seren Serengil'in annesi Nevin Teoman, Gülben Ergen'in Instagram'daki fotoğrafını beğendi. Bunu gören Serengil'in, annesini sosyal medyadan sildiği iddia edildi. Çıkan haberlerden sonra Serengil, annesini iki ay önce engellediğini söylerken, bunun sebebini de bildirdi.

Seren Serengil: Annemi iki ay önce engelledim - Sayfa 1

Yaşadığı sağlık sorunları nedeniyle, "Yaza sağ çıkamayabilirim" diyen ve Dumping Sendromu nedeniyle riskli bir ameliyat geçirecek olan Seren Serengil, annesi hakkında çıkan haberlere açıklık getirdi.

1 8
 
Seren Serengil: Annemi iki ay önce engelledim - Sayfa 2

Nevin Teoman, kızının uzun zamandır küs olduğu ve dava açarak aldırdığı tedbir kararına uymaması sonucu Serengil'in hapishaneye girmesine neden olan Gülben Ergen’in albüm fotoğrafını beğendi.

2 8
 
Seren Serengil: Annemi iki ay önce engelledim - Sayfa 3

İddiaya göre; Bunu gören Serengil, annesini sosyal medyadan silip, engelledi. Çıkan haberlerden sonra Serengil, suskunluğunu bozdu.

3 8
 
Seren Serengil: Annemi iki ay önce engelledim - Sayfa 4

Serengil, şunları söyledi:

Ben annemi iki ay önce Instagram'da engelledim. Çünkü benim hakkımda yorumlar yapıyorlar sonra da benim sayfamda annemi etiketliyorlar. O da görünce çok üzülüyor ve cevap veriyor, anne işte tutamıyor kendini... Benim annem hayatı boyunca, evladını hapse sokan birini like'lamaz. O karşısında kalkan olur. Anneme, 'Sayfada sizinle ilgili yorum var' diye link yolluyorlar. O da link basıyor, o sayfa açılıyor. Yanlışlıkla da beğeniyor.

4 8