için kaldı

Şarkıcı Gülşen'e 10 ay hapis cezası!

Şarkıcı Gülşen, bir konserinde imam hatiplilere yönelik ’İmam Hatipte okumuş daha önce kendisi, sapıklığı oradan geliyor’ şeklindeki sözleri nedeniyle ’halkı kin ve düşmanlığa tahrik veya aşağılama’ suçundan 1 yıldan 3 yıla kadar hapis cezası talebiyle yargılanıyordu. Gülşen hakkında karar duruşması yapıldı. Gülşen hakkında 10 ay hapis cezası verilerek hükmün açıklanması geri bırakıldı.

Şarkıcı Gülşen'e 10 ay hapis cezası!
Son Güncelleme: 3 Mayıs 2023 Çarşamba 10:51
3 Mayıs 2023 Çarşamba 10:49

Gülşen hakkında karar duruşması İstanbul 11. Asliye Ceza Mahkemesi'nde yapıldı. Duruşmaya, tutuksuz yargılanan Gülşen Çolakoğlu katılmadı. Duruşmada, Gülşen'in avukatları hazır bulundu.

Gülşen hakkında gelen mahkeme kararı merak edilirken davaya dair tüm detaylar yeniden gündeme geldi. Peki Gülşen ne ceza aldı?

Şarkıcı Gülşen Çolakoğlu, İstanbul Ataşehir’de 30 Nisan’daki konserinde “İmam Hatipte okumuş daha önce kendisi, sapıklığı oradan geliyor” şeklinde ifadeler kullanmıştı. Gülşen’in bu sözlerinin ardından İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından soruşturma başlatılmıştı ve soruşturma çerçevesinde Gülşen 25 Ağustos 2022’de önce tutuklanarak cezaevine gönderilmiş, daha sonra karara yapılan itiraz dilekçesinin de kabul edilmesiyle tutukluluğunun 4. gününde ‘konutu terk etmeme’ şeklinde adli kontrol şartıyla tahliye edilmişti.

GÜLŞEN HAKKINDA KARAR ÇIKTI

Gülşen'in davasında sona gelindi. Gülşen hakkında mahkeme kararını açıkladı. Gülşen hakkında 10 ay hapis cezası verilerek hükmün açıklanması geri bırakıldı.

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar