
Daha önce de düşme vakası yaşanmış
Araştırmalar sırasında Güllü’nün daha önce evinin kaygan zemininde düşerek yaralandığı ortaya çıktı. Hastane kayıtlarına geçen ifadesinde de bu durumu polise bildirdiği öğrenildi.

Oğlunun ifadesi: 'Annemin intihar veya başka bir şekilde düşmüş olacağını düşünmüyorum'
Şarkıcının oğlu Tuğberk Yağız Gülter, olay günü İstanbul’da olduğunu, kız kardeşinin kendisini arayarak annesinin düştüğünü söylediğini aktardı.

Güvenlik kamerası kayıtlarını çevrim içi izlediğini belirten Gülter, annesinin tuvaletten çıktıktan sonra yüksek sesle Roman havası açtığını ve oynadığını ifade etti.

Ablasının telefonda çığlık attığını anlatan Gülter, "(Annem düştü ambulanslar burada. Annem, annem çabuk gel buraya.) diye yakarış içindeydi. Hemen bir yakınımla Çınarcık Devlet Hastanesi'ne kız kardeşimin yanına geldim" ifadesini kullandı.