Emina Jahovic: Mustafa’dan doğru düzgün nafaka alabilmiş değilim

Emina Jahovic 3 yıl önce boşandığı Mustafa Sandal hakkında, “Boşandıktan sonra Mustafa’dan doğru düzgün nafaka alabilmiş değilim. 3 yılda toplam 5 ya da 6 kez çocuklarının nafakasını ödemiştir." açıklamasında bulundu.

Emina Jahovic: Mustafa’dan doğru düzgün nafaka alabilmiş değilim
Son Güncelleme: 14 Şubat 2021 Pazar 12:14
14 Şubat 2021 Pazar 12:10

Çift, 10 yıllık evliliğini 3 yıl önce anlaşmalı olarak sonlandırmıştı. Boşanma protokolüne göre Sandal, iki çocuğu için 10 bin, Jahovic için ise 15 bin lira nafaka ödeyecekti. Sırp şarkıcı, “Boşandıktan sonra Mustafa’dan doğru düzgün nafaka alabilmiş değilim. 3 yılda toplam 5 ya da 6 kez çocuklarının nafakasını ödemiştir. Çocuklarımın günlük hayattaki bütün ihtiyaçlarını ben ve ailem karşılıyoruz. Evet Mustafa hakkında benim ve çocuklarımın nafakasını ödemediği iddiasıyla icra takibi başlattım. Ancak evine ya da işyerine haciz memuru göndermedim” dedi.

Yakın zamanda çocuklarıyla COVID-19’a yakalandığını anlatan Jahovic, “Hastalığımız halen devam etmektedir. Mustafa sadece telefonla aradı. Hiçbir zaman ‘Bir şeye ihtiyacınız var mı?’ diye sormadı. Sadece en son gün sordu” diye konuştu.

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar