Deniz Akkaya: Kızımı burnu sürtsün diye Çocuk Esirgeme Kurumu'na gönderdim

Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla sık sık magazin gündemine konu olan Deniz Akkaya, yaptığı son dakika açıklamasıyla herkesi şaşırttı. Ünlü manken, 16 yaşındaki kızı Ayşe Önbilgin'in kendisine saldırıp, balkona kilitlediğini söyledi. Akkaya son olarak, 'Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı devreye girdi' haberlerinden sonra şoke eden bir itirafta bulundu.

Deniz Akkaya: Kızımı burnu sürtsün diye Çocuk Esirgeme Kurumu'na gönderdim
Son Güncelleme: 28 Mayıs 2024 Salı 14:41
28 Mayıs 2024 Salı 14:35

Sosyal medya paylaşımları ve açıklamalarıyla gündemden düşmeyen Deniz Akkaya şimdi de kızıyla gündem oldu. 16 yaşındaki kızından şiddet gördüğünü söyleyen Akkaya kızının kendisini balkona kilitlediğini söylemişti. Bu yaşananların ardından Akkaya'nın kızı koruma altına alındı.

Ünlü manken Deniz Akkaya'nın kızı hakkında sosyal paylaşım sitesinde yaptığı açıklamaların ardından Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı harekete geçti.

KORUMA ALTINDA...

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığının eski manken Deniz Akkaya'nın kızını koruma altına aldığı, gerekli psikolojik desteği vermeye başladığı öğrenildi.

Görevlendirilen ekibin gerekli inceleme ve değerlendirmeleri yapmasının ardından, 16 yaşındaki kız çocuğunun koruma altına alındığı ve gerekli psikolojik desteğin verilmeye başladığı öğrenildi.

Son olarak Selin Ciğerci ile olan kavgasıyla gündeme gelen Akkaya, fenomen ismin kendisine açtığı davayı da kaybetmişti.

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar