Doğuş meslek değiştirdi! İşte yeni işi

Yaşadığı zorlu hayattan sık sık bahseden şarkıcı Doğuş, yeni mesleğini açıkladı. Bir süredir sahnelerden uzak olan Doğuş, kozmetik sektörüne atıldığını ve kendine ait markayı çıkardığını söyledi

Doğuş meslek değiştirdi! İşte yeni işi
Son Güncelleme: 16 Ocak 2021 Cumartesi 13:17
16 Ocak 2021 Cumartesi 12:57

Ünlü şarkıcı Doğuş, birçok ünlü isim gibi kozmetik sektöründe 'ben de varım' dedi. Kendi adını taşıyan 'Doğuş' markasının tanıtımı için basın mensuplarını Kağıthane Art Yapım'a davet etti. Basın toplantısı gerçekleştiren Doğuş, markasına çok güvendiğini ifade ederek şunları söyledi:

"6 aydır bu proje var. Yabancı bir firma ile kendi markamız olan Daxx Cosmetic ile çalışıyoruz. Kadın erkek parfümümüz çıkıyor. Kozmetikte ses getireceğimize inanıyorum. Çünkü çok kaliteli ürünler çıkardığımıza inanıyorum. Kolonyamızda E vitamini var. Parfümle kolonyalarımız var. Gece gündüz kremimiz var."

Ünlü olmadan önce yaptığı işlerden de bahseden Doğuş, 'Daha önce işportacılık yaptım. Ayakkabı boyacılığı yaptım. İnşaatta çalıştım. Simit, su, poşet sattım. Bunlarla gocunacak bir şeyim yok. Yaptığım her iş ile gurur duyuyorum' dedi.

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar