Gülşen Bubikoğlu'ndan o soruya yanıt

Gülşen Bubikoğlu, sosyal medya hesabından bir takipçisinin, "Ekranlara dönmeyi düşünmüyor musunuz?" sorusuna, "Bazı şeyler geçmişte kaldı" diyerek yanıt verdi.

Gülşen Bubikoğlu'ndan o soruya yanıt - Sayfa 1

"Türk sinemasının gelmiş geçmiş en güzel kadın oyuncusu kimdir?" anketlerinde açık ara farkla herkesi geride bırakan Gülşen Bubikoğlu, şimdilerde sakin bir yaşam sürdürüyor.

1 5
 
Gülşen Bubikoğlu'ndan o soruya yanıt - Sayfa 2

Yeşilçam'a 70'li yıllarda adım atan Bubikoğlu, 'Gırgıriye', 'Leyla ile Mecnun', 'Yaban', 'Görgüsüzler', 'Paramparça' gibi birçok filmin başrolünde yer alan Gülşen Bubikoğlu, son olarak 1998'de 'Affet Bizi Hocam' dizisinde oynadı.

2 5
 
Gülşen Bubikoğlu'ndan o soruya yanıt - Sayfa 3

Ekralara dönmeyi düşünmediğini her fırsatta dile getiren Bubikoğlu, bir takipçisinin, "Ekrana ne zaman döneceksiniz? Artık sizi çok özledik" sorusuna verdiği yanıtla dikkat çekti.

3 5
 
Gülşen Bubikoğlu'ndan o soruya yanıt - Sayfa 4

Oyuncu, şu cevabı verdi:

Vaktimi kızım Zeynep'ten olan torunum Mavi ile geçiriyorum genellikle. Bana büyük enerji veriyor. Hayata bağlıyor. Çok neşeli, kaliteli anlar yaşıyoruz.

Dizilerden ise sağ olsun teklifler gelmeye devam ediyor. Ama bazı şeyler geçmişte kaldı. O çalışma temposunu asla kaldıramam. Ekrana dönmeyi düşünmüyorum.

4 5