Gönül Yazar ile Rüzgar Mağden evlendi mi?

Şarkıcı Gönül Yazar’ın 8. kez nikah masasına oturduğu iddia edildi. Bir süredir kendisinden 32 yaş küçük yönetmen Rüzgar Mağden'le birlikte olan Gönül Yazar, evlilik iddialarına yanıt verdi.

Gönül Yazar ile Rüzgar Mağden evlendi mi?
Son Güncelleme: 20 Ocak 2020 Pazartesi 10:17
20 Ocak 2020 Pazartesi 10:00

Gelin arabasına binerken fotoğrafını “Gelin ata binmiş ya nasip demiş” notuyla paylaşan Gönül Yazar’a sevenleri “Evlendin mi?” diye sordu.

Gönül Yazar, evlilik iddiasını yalanladı.

“Onur ödülü almaya gelin arabasıyla gidiyorum” açıklamasında bulunan anatçı, yorumların artması üzerine paylaştığı fotoğrafın altına şu notu düştü: "Beni almaya böyle geldiler, ortada kısmet mi var? Evlilik mi nerede?"

Daha önce 7 kez evlenip boşanan Gönül Yazar, “İnşallah yeniden telli duvaklı gelin olurum. Çok istiyorum, bir aydır da sevgilim var” açıklamasında bulunmuştu.

Geçtiğimiz günlerde Yazar’ın sevgilisi Rüzgar Mağden'in internet üzerinden birisiyle sanal arkadaşlık kurup cinsel içerikli mesajlar yolladığı iddia edilmişti.

 Bir izleyici, Gönül Yazar’ın sevgilisi Rüzgar Mağden’in göründüğü gibi biri olmadığını belirterek, "Kendisi hasta ruhlu birisidir. Rüzgar Mağden’in gerçek yüzünü ona en yakın insanlar bile çözemedi" ifadelerini kullanmıştı.

Rüzgar Mağden ise iddialara şu sözlerle yanıt vermişti:

Çok önceden internette bir fotoğraf gördüm ve o kişiden hoşlandım. Bu insanla sadece internet üzerinden konuştum. Videolu mesajlar göndermiş olabilirim ama hiç buluşmadım. İyi giden bir ilişkim olduğu için bana iftira atıyorlar.

Yazar, bu açıklamalardan sonra "Öğrendiklerimden sonra gözlerine bile bakamıyorum" diyerek, Rüzgar Mağden ile yollarını ayırdığını açıklamıştı.

Sanatçı, "Sinek küçük, mide bulandırır. Ben hep arkasında durdum. Geçmiş, gitmiş sanal da olsa o cinsel lafları nasıl edebildi? Bütün güzel hislerim uçtu, gitti" demişti.

Ancak Yazar daha sonra Mağden ile barışmıştı.

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar