için kaldı

Fenomenler Demet Akalın'ı tiye aldı

Demet Akalın'ın kızı Hira geçtiğimiz günlerde Tiktok fenomeni Özgür Balakar'a canlı yayında 7 bin TL gönderdi. Demet Akalın kendi programında duruma isyan ederken TikTok fenomenlerinin diline düştü. Demet Akalın sözlerinden videolar çeken Tiktok fenomenleri hesaplarından paylaşım yaptı.

Fenomenler Demet Akalın'ı tiye aldı
Son Güncelleme: 2 Nisan 2021 Cuma 18:58
2 Nisan 2021 Cuma 18:54

Demet Akalın'ın kızı Hira, annesi programdayken Tiktok uygulamasından Özgür Balakar'ın canlı yayınına girdi. Özgür Balakar'a pahalı hediyeler gönderen Hira'nın ardından Demet Akalın konuyla ilgili sert açıklamalarda bulundu. Akalın, 'Hira bugün Tiktok'ta bir kızın canlı yayınına girmiş ve kız sürekli Hira'dan çiçek böcek göndermesini istemiş. Bir baktım kredi kartımdan 7 bin TL çekilmiş. Tiktok'a ve Apple'a mail attım ama geri dönüş yok. Bu nasıl bir sahtekarlık ya!' dedi.

Kendini savunan Özgür Balakar da 'Demet ablaya gitmiştik Hira'yı görmek için. Ben de 'teşekkür ederin Hira' dedim. 'Bana hediye gönder' demedim. Sadece dedim ki Demet ablanın kızıysan bir tane gül gönder. Onun fiyatı 30 kuruş falan daha az bile olabilir. Sadece o mu, değil mi diye sordum. O da gül gönderdi. Benim insanlardan para isteme gibi bir durum yok zaten insanlar kendi kendine isteyerek bunu gönderiyorlar. Soyguncu kelimesi ağır bir kelime. Bunları doğru bulmuyorum' ifadelerini kullandı.

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar