Çukur'a 3 büyük transfer birden!

Çukur, ilk bölümün ardından 3 büyük transfer bombasını patlattı. Çukur dizisi kadrosuna Salih Kalyoncu, Meral Çetinkaya ve Irmak Kadife de dahil oldu.

Çukur'a 3 büyük transfer birden!
Son Güncelleme: 21 Eylül 2019 Cumartesi 10:30
21 Eylül 2019 Cumartesi 10:28

Pazartesi günlerinin sevilen dizisi Çukur, 3. sezon ilk bölümün yayınlanmasının ardından 3 yeni transferini açıkladı. Dizinin hayranları yeni transferler için sosyal medyada âdeta yorum yağdırdı.

Türk dizi ve sinema sektörünün duayen oyuncuları Salih Kalyoncu ile Meral Çetinkaya ve Irmak Kadife de yeni sezonda Çukur'da olacak.

Çukur 3. sezon ilk bölümde Aras Bulut İynemli (Yamaç) babası İdris Koçovalı'yı (Ercan Kesal) öldürmek zorunda kalmıştı. Salih Kalyoncu'nun diziye girişiyle bu açığın kapatılacağı düşünülüyor.

Salih Kalyon kimdir?

Salih Kalyon, 1946 yılında Ağrı‘da doğmuştur. Aslen Trabzon, Çaykara, Koldere köyündendir. Babası Abdurrahman Kalyoncu’dur. Salih Kalyon’un babası saatçilik yapmak üzere Koldere köyünden yıllar önce Ağrı’ya gittiği için orada doğmuştur.

Ortaokuldan sonra tahsiline devam etmemiştir. 1964 yılında 18 yaşındayken İstanbul‘a gelmiştir. Tiyatronun yanı sıra sinema filmlerinde ve dizilerde oynamıştır.

1964 yılında Ankara Sanat Tiyatrosu’nda profesyonel oyunculuğa başladı. 1964 yılında Asaf Çiyiltepe – Güner Sümer ikilisinin yönettiği Ankara Sanat Tiyatrosu‘na girerek Cahit Atay‘ın “Sultan Gelin” oyunuyla profesyon el oyuncu oldu. Bir yıl sonra Dostlar Tiyatrosu ile çalışmaya başladıysa da, kısa bir süre sonra tekrar AST’a döndü. “Ayak Bacak Fabrikası”, “Kuyruklu Yıldız”, “72. Koğuş”, “Müfettiş”, “Mayın”, “Durand Bulvarı”, “Tozlu Çizmeler”, “Linç” ve “Ana” oynadığı oyunlardan bazıları.

1976 yılında (A.Ç.T.) Ankara Çocuk Tiyatrosu adı altında kendi topluluğunu kurdu ve 20 yıl devam ettirdi. 1996 yılında tiyatro çalışmalarına iki yıl ara verdikten sonra, 1999 yılında “Sen Hiç Ateşböceği Gördün mü?” oyunuyla yeniden sahnelere döndü.

1989-2002 yılları arasında “Bizimkiler” dizisinde Sedat rolünde oynadı.Ankara Sanat Tiyatrosu, Yılmaz Erdoğan‘ın BKM oyuncuları topluluğunda çalıştı.

2008 yılında Oyuncu Tolga Çevik‘le “Komedi Dükkanı” adlı eğlence programında beraber oynadı. Salih Kalyon, evli ve bir kız babasıdır.

Meral Çetinkaya kimdir?

Meral Onuktav Çetinkaya, 5 Mart 1945 yılında Bursa’da doğmuştur. Dostlar Tiyatrosu, Bakırköy Belediye Tiyatroları gibi topluluklarda çalışmıştır. Meral Çetinkaya 1986 yılında Sızı adlı dizi ile ilk dizi deneyimini yaşamış en büyük çıkışını 1989 yılında rol aldığı Bizimkiler dizisinde canlandırdığı Ayla karakteri yapmıştır. Meral Onuktav, Oyuncu Yavuzer Çetinkaya ile 1992 yılında evlendi aynı yıl eşi kalp krizi nedeniyle 1992’de 44 yaşındayken vefat etti.

Meral Çetinkaya; Mehmed Bir Cihan Fatihi, Anne, Muhteşem Yüzyıl, Urfalıyam Ezelden, Binbir Gece, Öyle Bir Geçer Zaman Ki, Gülbeyaz gibi birçok projede yer alan Meral Çetinkaya, Star TV’de yayınlanmakta olan ve kadrosunda Özcan Deniz, Aslı Enver, İpek Bilgin, Güven Murat Akpınar, Neslihan Arslan, Dilara Aksüyek, Salih Bademci, Fatih Koyunoğlu, Neslihan Yeldan, Fırat Tanış gibi önemli isimlerin yer aldığı İstanbullu Gelin dizisinde Ülfet Hala karakterine hayat veriyor. Meral Çetinkaya, 1.67 metre boyunda, 57 kilo ve Balık burcudur.

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar