Ayaklı Gazete TV Yıldızları Ödülleri gecesi

Bu yıl 8.'si düzenlenen Ayaklı Gazete TV Yıldızları Ödül Töreni, Beşiktaş'taki bir otelde gerçekleşti. Geceye, iş, sanat, spor ve cemiyet hayatından pek çok isim katıldı. Kırmızı halıdaki şıklık yarışında ise, Çağla Şıkel ve Serenay Sarıkaya en dikkat çekici isimlerdi.

Ayaklı Gazete TV Yıldızları Ödülleri gecesi - Sayfa 1

Kurmuş olduğu Ahbap Derneği ile Türkiye'nin dört bir yanında yardıma muhtaç insanların sesi olarak yardımdan yardıma koşan Haluk Levent, Çukur dizisinin yıldızı Aras Bulut İynemli ile yaptığı düet ise gecenin en dikkat çekici anı oldu.

1 19
 
Ayaklı Gazete TV Yıldızları Ödülleri gecesi - Sayfa 2

Ödül töreninin en dikkat çeken çiftlerinden olan Deniz Baysal ile Barış Yurtçu, tören öncesi gazetecilerin sorularını yanıtladı. Yeni bir dizi projesine başlayacağını ve bundan dolayı bir hayli heyecanlı olduğunu söyleyen Deniz Baysal, 'bebek düşünüyormusunuz?' sorusu üzerine ise, "Şuan öyle bir düşüncemiz yok. Bir çocuk bakmak, büyütmek gerçekten zor" dedi.

2 19
 
Ayaklı Gazete TV Yıldızları Ödülleri gecesi - Sayfa 3

Gecede 'En İyi Kadın Şarkıcı' ödülüne layık görülen Hande Yener'e ödülünü Berksan verdi. İkili bir dönem ortak bir işletme dahi açmış fakat daha sonra kavga ederek uzun yıllar küs kalmıştı.

3 19
 
Ayaklı Gazete TV Yıldızları Ödülleri gecesi - Sayfa 4

Ayaküstü kendisine yöneltilen sorulara da cevap verdi. Setleri çok özlediğini ifade eden Sarıkaya, "Alice şuan çok ağır basıyor ama setleri de özledim doğrusu" dedi. Başarılı oyunculuğu kadar sesiyle de ön plana çıkan Sarıkaya, müzikle ilgili yöneltilen soru üzerine, "Sezen Aksu hakkında çıkan haberler var ama doğru değil maalesef. Bir albüm çıkarmayı düşünmüyorum" dedi.

4 19