Aleyna Tilki, istismara uğradığını açıkladı

Başarılı şarkıcı Aleyna Tilki, Elmalı Davası'nda anne, üvey baba ve dayının beraat etmesine sosyal medyadan tepki gösterdi. Tilki, istismarda bulunan kişilere gerekli cezaların verilmesi gerektiğini dile getirirken, gözleri dolarak kendisinin de taciz mağduru olduğunu söyledi.

Aleyna Tilki, istismara uğradığını açıkladı
Son Güncelleme: 17 Kasım 2021 Çarşamba 16:04
17 Kasım 2021 Çarşamba 13:53

Antalya'nın Finike ilçesinde, kız çocuğu G.E.G. (7) ile ağabeyi İ.E.G.'ye (10) cinsel istismarda bulundukları suçlamasıyla yargılanan anne Merve A., üvey baba Rahmi A. ile çocukların dayısı S.C.G. (15), beraat etti.

Sosyal medyada tepki çeken bu kararın ardından Aleyna Tilki, bir video yayınlayarak karara tepki gösterdi.

Instagram hesabından video yayınlayan Tilki, gözleri dolarak şunları söyledi: Bu çocuk tacizi, sübyancılık gibi ağır olaylar yaşayan bu çocuklar, eğer karşılığında o kişi bir ceza almazsa hakkaniyeti ve adaleti tanıyamaz. Adaleti bulamazlarsa kendi celladına dönüşebilirler. Bunu kendi sevgilisine, arkadaşına, çevresine yapabilir. Kötü bir insana dönüşebilir. Bu cinsel istismarda bulunan insanları serbest bırakarak kısır bir döngüyü harekete geçiriyorsunuz.

Kendisinin de istismar olduğunu dile getiren Tilki, sözlerini şöyle devam etti:

"Zamanında haksızlığa uğramış bir kız çocuğu olarak, şu çocukların (Elmalı) davasındaki adam ceza almazsa, ben bir gün onlardan birini bulacağım."

 

 

 

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar