
ZZET YILDIZHAN DA GÖZALTINDA
Asayiş Şube Müdürlüğü ve İstihbarat Şube Müdürlüğü ile yapılan çalışmalar sonucunda silah ile ateş eden Alaattin Kadayıfçıoğlu ile Aleyna Kalaycıoğlu'nun annesi Zuhal Kalaycıoğlu'nun da aralarında bulunduğu 8 şüpheli gözaltına alınmıştı. Konuyla ilgili Kadayıfçıoğlu'nun babası Bilal Kadayıfçıoğlu ve şarkıcı İzzet Yıldızhan da gözaltına alındı ve toplam gözaltı sayısı 10 oldu.

CEP TELEFONLARI İNCELEMEDE
Sabah'ta yer alan habere göre Kadayıfcıoğlu'nun yurt dışına kaçma hazırlığında olduğu öne sürülürken Beşiktaş'ta bir adreste olayda kullandığı düşünülen silah ele geçirildi. Kadayıfçıoğlu'nun elinden de swap örneği alındı ve tüm şüphelilerin cep telefonlarına da incelenmek üzere el konuldu.

ANNE KIZA AZMETTİRME İDDİASI
Cinayet Büro Amirliği ekiplerince yapılan soruşturmaya göre, Canbay ile Kundakçı'nın bulunduğu aracın yanına giden siyah araç içinde Aleyna Kalaycıoğlu ve Alaattin Kadayıfcıoğlu vardı. Kadayıfcıoğlu'nun asıl hedefinde Vahap Canbay vardı ancak araca doğru peş peşe ateş edince genç futbolcu Kundakçı hayatını kaybetti. Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri tarafından gözaltına alınan şüphelilerin Gayrettepe'deki işlemleri devam ederken, Aleyna Kalaycıoğlu ve annesi Zuhal Kalaycıoğlu için cinayeti azmettirme iddiaları yer aldı. Soruşturma çok yönlü olarak sürüyor.

ALEYNA'NIN ANNESİ ŞÜPHELİDEN PARA ALDI İDDİASI
Öte yandan Kubilay Kaan Kundakçı'nın vefatı ile sonuçlanan olayla ilgili ortaya çıkan son detay pes dedirtti. Aleyna Kalaycıoğlu'nun annesi Zuhal Kalaycıoğlu'nun, kızının yeni sevgilisi Alaattin Kadayıfçıoğlu'ndan bir milyon liraya yakın bir para aldığı iddia edildi. Zabıtlara geçen bu detayı ve para alışverişini emniyetteki sorgusu esnasında öğrenen Aleyna Kalaycıoğlu ise ağlama nöbetleri ve öfke krizi geçirdi..