Acun Ilıca'nın 'Tek Yürek' kampanyası

Acun Ilıcalı, Elazığ'daki depremzedeler için TV8'de Tek Yürek Kampanyası gerçekleştirdi. Bu hareketiyle alkış toplayan Ilıcalı'nın, gün sonunda topladığı yardım miktarı belli oldu.

Acun Ilıca'nın  'Tek Yürek' kampanyası
Son Güncelleme: 27 Ocak 2020 Pazartesi 10:15
27 Ocak 2020 Pazartesi 10:08

Elazığ'ın Sivrice ilçesinde meydana gelen 6.8 büyüklüğündeki depremden sonra Türkiye yaralarını sarmaya devam ediyor. Pek çok ünlü isimden maddi ve manevi destek yağarken, en büyük hareket Acun Ilıcalı'dan geldi. Ünlü televizyoncu, TV8'de Tek Yürek Elazığ depremi yardım kampanyası düzenledi.

Ne kadar toplandı?

TV8'de yayınlanan TV8'de Tek Yürek bağış programında 51 milyon lira toplandı. Gecede en çok bağışı yapan isim ise 2 Milyon lira ile Cemil Kazancı oldu.

Cemil Kazancı kimdir?

Cemil Kazancı 1961 doğumludur. 58 yaşındaki iş insanı Cemil Kazancı, çalışma hayatına aile grup şirketlerinde başlamıştır. İlk olarak jeneratör üretim ve satış alanında yöneticilik görevlerinde bulunan Cemil Kazancı, daha sonra Grup'un enerji alanındaki faaliyetlerini büyütmek ve elektrik enerjisi üretmek amacıyla, 1997 yılında faaliyete geçen Aksa Enerji'nin kuruluşunda aktif rol almıştır.

Cemil Kazancı, Holding ve Aksa Enerji Yönetim Kurulu Başkanlığı görevlerinin yanı sıra, Kazancı Holding ve Grup şirketlerinde Yönetim Kurulu Üyeliği de yapmaktadır.

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar