Halil Sezai’nin kardeşi konuştu: Abimin yaptığı yanlış

Halil Sezai’nin kardeşi Duygu Paracıkoğlu Bakar ise, “Abimin yaptığı yanlış. Kınıyorum ama o adam da masum sayılmaz” diye konuştu.

Halil Sezai’nin kardeşi konuştu: Abimin yaptığı yanlış - Sayfa 1

Nöbetçi Sulh Ceza Hâkimliği’nde önceki gece ifade veren Halil Sezai odunu şaka amaçlı eline aldığını söyledi:

“Müştekinin evine geldiğimizde 4 villanın da ortak bahçesine geçtik. Ancak konutun içine girmedik. Ben o sırada eskiden onunla masalarda sohbetimizdeki şakalaşmalardan mülhem olarak bahçeden odun almak istedim. Amacım bununla müştekiye, ‘odun mu olalım, yoksa çiçek gibi mi olalım, aramız nasıl olsun’ diye takılmaktı. Espri amaçlıydı."

1 7
 
Halil Sezai’nin kardeşi konuştu: Abimin yaptığı yanlış - Sayfa 2

Tuzla’da tartıştığı 67 yaşındaki komşusu Hüseyin Meriç’in evini basıp odunla dövdüğü gerekçesiyle tutuklanan Halil Sezai’yi elindeki odun parçası yaktı.

2 7
 
Halil Sezai’nin kardeşi konuştu: Abimin yaptığı yanlış - Sayfa 3

Halil Sezai, olay sırasında elinde bulunan odun parçasının silahtan sayılması nedeniyle ‘Silahla kasten yaralama’ suçundan tutuklanırken, odun parçasına ise polis tarafından el konuldu.

3 7
 
Halil Sezai’nin kardeşi konuştu: Abimin yaptığı yanlış - Sayfa 4

Ancak müştekinin kapısına gittiğimizde ona seslenir seslenmez, ‘s....rin gidin, s.tirtmeyin ananızı” dedi. Bunun üzerine odunla ilgili espri havası kalmadığı için onu bıraktım. Olayın şokuyla aramızda ittirme kaktırma oldu. Ama vurmadım. Vurma olayı daha sonra dışarıda oldu.”

4 7