Yıldırım: PKK'ya operasyonda Irak ile temas halindeyiz

Cuma namazı sonrası açıklama yapan Başbakan Binali Yıldırım, "PKK'ya operasyonda Irak ile temas halindeyiz." ifadelerini kullandı.

Yıldırım: PKK'ya operasyonda Irak ile temas halindeyiz
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:50
9 Mart 2018 Cuma 14:18

Yıldırım'ın açıklamalarından satır başları

Kuzey Irak bölgesine ne zaman ihtiyaç duyulursa o zaman operasyon yapılıyor. Irak ile PKK'nın yok edilmesi konusunda yakın bir gelecekte daha iyi bir iş birliği gerçekleştirmiş oluruz. PKK'ya operasyonda Irak ile temas halindeyiz.

Şeker fabrikaları daha fazla kapasiteyle çalışacak daha fazla pancar üreticimiz bu işten yararlanacak. Bütün çalışanların hakları sonuna kadar korunuyor. Bir fabrika üretim yapması teminat altında. Teminat mektubu alıyoruz. En az 5 yıl daha fabrikalar üretim yapacak

 Nişasta bazlı şekerlerin sağlık açısından bazı sakıncaları olduğu konuşuluyor. Madem vatandaşımızın böyle nişasta bazlı şekerlere karşı olumsuz bakışı var. Bu nişasta bazlı şekeri denetim altına alacağız kotasını kısacağız. Vatandaşlarımı rahat olsun. İleri geri konuşanların lafına itibar etmesinler. Kimse bir mağdur olmayacak. Bu iş içinden kafa karıştıranlar memlekete hizmet etmiyor. Devlet kurumları istediğimiz şekilde çalışmıyor. Devlet üretim yapamaz devletin asli işleri var.

 Bu ara mikrofonu eline alan, ahkam kesiyor, bilende konuşuyor bilmeyende. Din adına konuşacak bellidir. Diyanet kurumu… Bu lafları söyleyenler kendi itikadında sorgulaması lazım. Kadın erkek yan yana gelince kötü şeyler oluyor bunlar yanlış. Erkek ve kadın yan yana ülkemiz için çalışacağız.

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar