Yerlitaş: 'Kimsenin tahammülü kalmadı' anlamında söyledim

Nur Yerlitaş katıldığı bir davette "Ne yapayım Allah Allah şehitler mehitler aman yeter" ifadelerine dair yazılı bir açıklama yaptı.

Yerlitaş: 'Kimsenin tahammülü kalmadı' anlamında söyledim
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:45
23 Kasım 2017 Perşembe 20:09

Modacı Nur Yerlitaş, bir arkadaşının doğum günü partisinde Instagram hesabından canlı yayın yaptığı sırada sarf ettiği sözlere ilişkin yazılı bir açıklama yaptı.

Yerlitaş, Neslihan adındaki bir arkadaşının doğum gününde Instagram'dan canlı yayın yaparken şarkıcı Serkan Kaya'nın eşi Ayşegül Kaya ile konuşuyordu.

Ayşegül Kaya'nın kulağına bir şeyler söylemesi üzerine modacı Yerlitaş, "Ne yapayım Allah Allah şehitler mehitler aman yeter" ifadelerini kullandı.

Dün bir basın açıklaması yapan Yerlitaş Instagram hesabından bir açıklama daha yaptı. Ünlü modacı paylaşımında şu ifadelere yer verdi:

"Geçen akşam katıldığım bir davette yaptığım canlı yayının altına yazılan hakaretler üzerine bir anda 'ŞEHİT' kelimesi duyunca, "artık bu ülkede şehit vermeye kimsenin tahammülü kalmadı" anlamında kullandığım kelimelerin kasıtlı olarak ya da yanlış anlaşılarak çok farklı yerlere çekildiğini ve resmen bir linç kampanyasına dönüştürüldüğünü üzülerek görüyorum.

Kimseyi şehitlerimizin aleyhine konuşturmayacağım gibi benim de şehitler aleyhine en ufak bir söz söyleyeceğim düşünülemez. Böylesine hassas olduğum bir konuda bu şekilde yanlış anlaşılmak beni derinden üzmüştür.

Her ne kadar basına yansıyan şekilde bir kastım bulunmasa da bu anlaşılma nedeniyle üzdüğüm tüm Şehit ve Gazi aileleri ile görevli tüm Polis ve Askerlerimizden öncelikle özür dilerim. Kamuoyuna saygılarımla. Nur Yerlitaş."

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar