Vizyondaki filmler (31 Ağustos 2018)

Türkiye sinemalarında bu hafta 1'i yerli, 6'sı yabancı olmak üzere 7 film sinemaseverlerle buluştu.

Vizyondaki filmler (31 Ağustos 2018) - Sayfa 1

İşte 31 Ağustos 2018'de vizyona giren filmler...

1 8
 
Vizyondaki filmler (31 Ağustos 2018) - Sayfa 2

ABD yapımı korku türündeki "Dışarıda" adlı filmin yönetmen koltuğunda Quinn Lasher oturuyor. Film, içine düştükleri tuzaktan kurtulmaya çalışan anne ve iki kızının hikayesini anlatıyor.

2 8
 
Vizyondaki filmler (31 Ağustos 2018) - Sayfa 3

Gerilim, suç ve aksiyon türündeki "Çatışma" adlı filmin yönetmenliğini Brian A. Miller üstleniyor. Frank Grillo ve Bruce Willis'in başrollerini paylaştığı film, çalıştığı bankada yakın arkadaşının ölümüyle sonuçlanan bir soygun sonrası tüm bunlardan sorumlu olan suçlunun peşine düşen Jacob ve ona bu yolda yardım eden eski polis James'in mücadelesini anlatıyor.

3 8
 
Vizyondaki filmler (31 Ağustos 2018) - Sayfa 4

Dram ve komediyi bir araya getiren ve orijinal adı "Jalouse" olan "Kıskanç" adlı filmde, Karin Viard, Dara Tombroff, Anne Dorval, Thibault de Montalembert ve Bruno Todeschini gibi isimler rol alıyor.

Fransız yapımı filmin konusu ise şöyle: "Orta yaşlara gelmiş, boşanmış üniversite hocası Nathalie Pécheux (Karin Viard), başta kızı Mathilde (Dara Tombroff) olmak üzere etrafındaki birçok kişiyi kıskanmakta, her şeyden yakınmaktadır. Etrafına sürekli negatif enerji yayan Nathalie'nin bu ciddi orta yaş krizi, en yakınındaki insanlarla komik olaylar yaşamasına neden olacaktır."

4 8