Cumhur İttifakı'nın adayı Kurum oy verdi: Vatandaşlarımız sandığa sahip çıksın

Cumhur İttifakı İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Murat Kurum, 80 günlük seçim çalışmasının ardından Kağıthane'de İMECE Okulu'nda oyunu kullandı. Kurum, "Bugün İstanbul'un geleceği adına çok önemli bir karar vereceğiz. Tüm vatandaşlarımızdan oylarını kullanmalarını sandıklarına sahip çıkmasını istiyorum." dedi.

Cumhur İttifakı'nın adayı Kurum oy verdi: Vatandaşlarımız sandığa sahip çıksın
Son Güncelleme: 31 Mart 2024 Pazar 12:12
31 Mart 2024 Pazar 12:07

AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkan Adayı Murat Kurum, İstanbul Kağıthane'de yer alan İmece İlkokulu'nda eşi ve bu sene ilk kez oy kullanacak 18 yaşındaki oğlu ile birlikte gitti.

Kurum'un açıklamalarından öne çıkanlar şöyle:

"Değerli arkadaşlar, öncelikle burada hepinizi saygıyla selamlıyorum. 3 aydır projelerimizi, hayallerimizi İstanbullu hemşehrilerimizle paylaştık. Onların misafiri olduk. Onların evlerine, sokaklarına, mahallelerine gittik. 3 ay sonunda oyumuzu kullandık. Bugün İstanbul'da İstanbul'un geleceği adına, çocuklarımızın geleceği adına çok önemli bir karar vereceğiz. Hem deprem riskinin ortadan kaldırılması, hem trafik çilesinin bitirilmesi hem de İstanbul'da yaşayan herbir vatandaşımızın huzur ve güvenle yaşayabileceği adımı bugün hep birlikte atmış olacağız.

Buradan tüm vatandaşlarımızın oylarını kullanmalarını, sandıklara sahip çıkmalarını istiyorum. İnşallah akşam 17.00'de oy verme işlemi bitecek. 31 Mart bugün. Her gün bugünü söylüyorduk. 31 Mart'ta güneş doğacak. İnşallah bugün erken bir bayramı da İstanbullularla birlikte kutlayacağız. Önce il binamızda ardındanda Saraçhane'de bu coşkuyu İstabullu hemşehrilerimizle paylaşacağız. Süreci il başkanlığında takip edeceğiz."

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar