için kaldı

Erdoğan: Türkiye-Suudi Arabistan ilişkileri çok farklı bir noktaya gelecek

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, bayram namazını Çamlıca Camii'nde kıldı. Namazın ardından cemaatle bayramlaşan Erdoğan, gazetecilerin de bayramını kutlayarak gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu. Erdoğan, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'le bu hafta bir görüşme gerçekleştirme ihtimallerinin olduğunu söyledi.

Erdoğan: Türkiye-Suudi Arabistan ilişkileri çok farklı bir noktaya gelecek
Son Güncelleme: 2 Mayıs 2022 Pazartesi 11:02
2 Mayıs 2022 Pazartesi 10:48

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, bayram namazının ardından Çamlıca Camii’nde cemaatle bayramlaştı. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Barbaros Hayrettin Paşa Camii'nde bayram namazı kılmayı da Rabbim bizlere nasip etsin. Bizler size dua ediyoruz, sizler de bizlere dua edin." dedi.

Erdoğan'ın açıklamalarından satır başları:

"Dini bayramlarımız kardeşliğin birliğin beraberliğin tavan yaptığı günlerdir. Buna çok çok muhtaç olduğumuz dönemdeyiz ve böyle bir dönemde şuanda hamdolsun İstanbulumuzun en büyük camiinde bir araya geldik. Burada kardeşliğimizi teyit ediyoruz. Rabbim bu birlikteliğimizi daim kılsın. Sıkıntıları yaşadığımız bir dönemdeyiz. Rabbim kardeşliğimizi ziyade eylesin ve bu dua bu temenni içerisinde nice bayramlara kavuşmayı rabbim bizlere lütfetsin. İnşallah bir dahaki bayramı bir taraftan Çamlıca bir taraftan şimdi Barbaros Hayreddin Paşa Camii de inşallah yetişir orada da bu bayram namazları kılmayı lütfetsin. Bu gayret içerisinde yolumuza devam edeceğiz. Biz bir olacağız, iri olacağız, diri olacağız kardeşliğimizin ziyade olması için de dualarımıza devam edeceğiz. Sizler de bizlere dua edin. Bizler de sizlere dua ediyoruz. Rabbimin lütfu ila bu işleri başaracağız.

25 BİN KİŞİYLE BAYRAM NAMAZINI KILDIK
Sosyal mesafeyi bir kenara koyarak Büyük Çamlıca Camii’nde az önce rakamları aldım, 25 bin kişiyle bayram namazını kıldık. 

RUSYA UKRAYNA SAVAŞI VE TAHLİYELER
Tahliyelerin hızlandırılması için çalışmalarımız sürüyor. Bu hafta içerisinde Sayın Putin'le biz bir görüşme büyük ihtimalle yapacağız. Ukrayna'nın doğusuyla ilgili atılacak adımların çözüm noktası, inanıyorum ki Türkiye olacaktır, İstanbul veya Ankara olacaktır

SUUDİ ARABİSTAN-TÜRKİYE İLİŞKİLERİ
Suudi Arabistan-Türkiye ilişkileri çok farklı bir konuma gelecek. Bunu Muhammed bin Selman'la yaptığımız ikili görüşmelerde de ele aldık.

 

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar