Akşener grup toplantısında konuştu: Türkiye bu iktidarı ve ortağını daha fazla kaldıramaz

TBMM’de düzenlenen grup toplantısında konuşan İYİ Parti lideri Akşener, “Türkiye bu iktidarı ve ortağını daha fazla kaldıramaz. Ülkenin bütün teamülleri paspas edildi. Bürokrasi vasıfsız yandaşların arpalığı haline geldi” dedi.

Akşener grup toplantısında konuştu: Türkiye bu iktidarı ve ortağını daha fazla kaldıramaz
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 12:03
28 Mayıs 2019 Salı 10:52

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, TBMM’de düzenlenen grup toplantısında gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu. Demokrasinin ağır yaralı olduğun söyleyen Akşener, “Türkiye bu iktidarı ve ortağını daha fazla kaldıramaz. Ülkenin bütün teamülleri paspas edildi. Bürokrasi vasıfsız yandaşların arpalığı haline geldi. Hazinenin damada, tarımın küfürbaza teslim edildiği ülkede sonuç tabi ki böyle oldu. Ülke siyasilere bir şans verir ama tarihin tozlu raflarına da kaldırmayı bilir. İşte o gün bu gündür. Milletimizin hükümete kredisi tükendi. Belediyelerden kaymakamlıklara lüks ve israf yuvası olmuşken milletimizin daha fazla tahammül göstermesini beklemek saflık olur” ifadelerini kullandı.

Akşener, Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak’ın açıkladığı paket hakkında şu açıklamaları yaptı:

“Gelelim bu haftaki damattan masallar bölümümüze burası çok önemli. Her pakete üşenmeden isim koyuyor. Yeni paketin adı İVME. İleri bir endüstrimizin kalmadığının farkında değil. 8 tane paket açıklamış, hepsinden sonra işler kötüye gitmiş. OECD ülkeleri arasında en yüksek enflasyon ve faiz oranında ikinci sıradayız. Vatandaşın kendi parasına güveni kalmadı. Kayıtlı işsiz oranı yüzde 43 arttı. Yani yorgan çektikçe çekti, ayaklar açıkta kaldı. Borsada işlem gören şirketlerimiz yüzde 34 değer kaybetti. Damat buna rağmen tünelin unundaki ışık göründü dedi. Burası çok önemli. Suriye'den patates, Mısır'dan soğan ithal eden ülkede tünelin ucunda ışık görünmez. Soğan kuyruğuna varlık kuyruğu diyerek milletle alay ettiler, uzaya çıktık diye milleti kandırdılar. Sonra seçim bitti, çadırlar kalktı.”

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar