Bakan Kurum: Tüm gençlerimize birlikte, Türkiye Yüzyılı’nı armağan edeceğiz

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı ve AK Parti İstanbul 1. Bölge Milletvekili Adayı Murat Kurum, ”Sizlerin güven ve huzur ikliminde büyümesi, çocukların, bahçelerin neşeli seslenişi ve buradaki çocukların çınlaması hepimizin yürekleri sevgiyle, umutla çarpması ülkemiz adına, geleceğimiz adına en önemli teminatımızdır” dedi.

Bakan Kurum: Tüm gençlerimize birlikte, Türkiye Yüzyılı’nı armağan edeceğiz - Sayfa 1

Bakan Murat Kurum, eşi Şengül Kurum ve çocukları, bugün 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında Üsküdar Validebağ Korusu Haydarpaşa Lisesi’nde düzenlenen gün boyu sürecek Geleneksel Çevre ve Çocuk Şenliği etkinliğine katıldı. Bakan Kurum, alandaki çocuklarla bir araya gelerek, çocukların 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayram’ını kutladı. Alanda kurulan oyun parkı, yüz boyama atölyesi, kaligrafi atölyesin de çocuklarla vakit geçirerek çeşitli hediyeler veren Bakan Kurum, ayrıca patlamış mısır ve pamuk şeker de dağıttı. Bakan Kurum, çocuklara şarkılar söyleterek, ezberledikleri şiirleri dinledi, çocuklarla birlikte halat çekme etkinliğine de katıldı. Sonrasında Bakan Kurum, önlük giyerek eşi Şengül Kurum ile birlikte etkinlik alanındaki vatandaşlara yemek dağıttı.

1 14
 
Bakan Kurum: Tüm gençlerimize birlikte, Türkiye Yüzyılı’nı armağan edeceğiz - Sayfa 2

“Bugün 23 Nisan Gazi Mustafa Kemal’in sizlere bütün dünya çocuklarına armağan ettiği bayramdır, kıymetli çocuklar sevgili gençler, bayramınız kutlu olsun”

Bakan Kurum, tüm çocukların bayramını kutlayarak, “Ülkemizin güzel çocukları, geleceğimizin umudu, güzel yavrularımız, ülkemizin dört bir yanında her yıl millet bahçelerinde kutladığımız bu güzel bayram gününe, Geleneksel Çocuk ve Çevre Etkinliği’ne hepiniz hoş geldiniz, safalar getirdiniz. Buradaki tüm yavrularımız gönlümüzde neşe, yüzümüze tebessüm, günümüze mutluluk getirdiniz. Sevgili çocuklar, bundan tam 103 yıl önce işte bugün milletimizin hür iradesinin ülkemizin, milletimizin egemenliğinin bütün cihana ilan edildiği gündür. Bugün 23 Nisan Gazi Mustafa Kemal’in sizlere bütün dünya çocuklarına armağan ettiği bayramdır. Kıymetli çocuklar sevgili gençler, bayramınız kutlu olsun.” dedi.

2 14
 
Bakan Kurum: Tüm gençlerimize birlikte, Türkiye Yüzyılı’nı armağan edeceğiz - Sayfa 3

“Tüm gençlerimize birlikte, Türkiye Yüzyılı’nı armağan edeceğiz ve ülkemizin nice egemenlik bayramlarını işte burada olduğu gibi büyük bir coşku içerisinde, büyük bir mutluluk içerisinde hep birlikte kutlayacağız”

Bakan Kurum, çocukların en kıymetli varlığımız olduğunun altını çizerek, çocukların geleceğimiz ve umudumuz olduğunu belirterek, “Bütün mücadelemiz işte sizler için. Sizlere daha iyi bir gelecek sunabilmek için. Türkiye’mizin, ülkemizin güzel yarınlarına dair inancın tohumu güçlü Türkiye için kurduğumuz hayallerimiz sizlersiniz. Buradaki tüm gençlerimize birlikte Türkiye Yüzyılı’nı armağan edeceğiz ve ülkemizin nice egemenlik bayramlarını işte burada olduğu gibi büyük bir coşku içerisinde, büyük bir mutluluk içerisinde hep birlikte kutlayacağız. Çünkü sizlerin güven ve huzur ikliminde büyümesi, çocukların, bahçelerin neşeli seslenişi ve buradaki çocukların çınlaması hepimizin yürekleri sevgiyle, umutla çarpması ülkemiz adına, geleceğimiz adına en önemli teminatımızdır.” diye konuştu.

3 14
 
Bakan Kurum: Tüm gençlerimize birlikte, Türkiye Yüzyılı’nı armağan edeceğiz - Sayfa 4

“Biz de tıpkı ecdadımız gibi büyüklerimiz, atalarımız gibi sizlere daha iyi, daha güzel şehirler isunabilmek için, bahçeler yapabilmek için, daha güzel bir gelecek sunabilmek için çalışıyoruz”

23 Nisan’ın tüm dünya çocuklarına armağan edildiğini hatırlatan Bakan Kurum, çocuklar için güzel vakit geçireceği millet bahçelerinin yapıldığını ifade etti. Bakan Kurum, “İşte bunun içindir ki sevgili gençler, milli mücadelemizin en kritik dönüm noktalarından milli mücadelemizi yaptığımız ve Millet Meclisi’nin açıldığı gün 23 Nisan, sadece bu ülkenin değil tüm dünyanın çocuklarına hediye edilmiştir. İşte biz de tıpkı ecdadımız gibi büyüklerimiz, atalarımız gibi sizlere daha iyi, daha güzel şehirler sunabilmek için, bahçeler yapabilmek için, daha güzel bir gelecek sunabilmek için çalışıyoruz.” dedi.

4 14