için kaldı

Sinan Ateş'in ablası: Torbacılar içeride ama arkada kimlerin eli var bilmiyoruzv

Ankara'da sokak ortasında katledilen eski Ülkü Ocakları başkanı Sinan Ateş'in ablası Selma Ateş, cinayetin faillerine ilişkin açıklamalarda bulundu. "Dışarıda azmettiricileri dolaşırken kardeşimin ruhu rahat değil. İçeride torbacılar var. Arkada kimlerin eli var bilmiyoruz" dedi.

Sinan Ateş'in ablası: Torbacılar içeride ama arkada kimlerin eli var bilmiyoruzv
Son Güncelleme: 8 Mayıs 2023 Pazartesi 16:03
8 Mayıs 2023 Pazartesi 14:47

2022'nin son günü Ankara'da sokak ortasında katledilen eski Ülkü Ocakları başkanı Doç. Dr. Sinan Ateş'in ablası Selma Ateş cinayetin bulunmayan azmettirici faillerine ilişkin dikkat çeken açıklamalarda bulundu. "Dışarıda azmettiricileri dolaşırken kardeşimin ruhu rahat değil" diyen abla Atşe daha önce üç saldırı girişimi olduğunu ve kardeşinin tehdit aldığını belirtti.

Selma Ateş Sözcü TV'den İsmail Saymaz'a yaptığı açıklamalarında "Saldırı bekliyorduk ama böyle bir şeyi beklemiyorduk. Kimsenin cesaret edeceğini düşünmedik. Düşünmediğimiz için torbacılara yaptırdılar" dedi.

'AZMETTİRİCİLER DIŞARIDA'

Cinayet soruşturmasıyla ilgili "İçeride 22 kişinin tutuklu var" diyen Selma Ateş "Azmettiriciler onlar arasında mı?" sorusuna şöyle yanıt verdi:

"Bence değil. Azmettiricilerin dışarıda olduğunu düşünüyorum. Bir hapçıya, torbacıya 100 lira verseniz istediğiniz her şeyi yaptırırsınız. Dışarıda azmettiricileri dolaşırken kardeşimin ruhu rahat değil. 22 kişi görünen kısımdaysa görünmeyen kısımda kaç kişi var? İçeride torbacılar var. Arkada kimlerin eli var bilmiyoruz."

Suikast sonrası tartışılan MHP'nin tavrına da değinen Selma Ateş, MHP'den kimsenin taziyeye gelmediğini sözlerine ekledi.

'GERÇEKLERİN BİR GÜN ORTAYA ÇIKMA GİBİ BİR HUYU VARDIR'

Öte yandan açıklamalarına ilişkin haberleri alıntılayan Ateş, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda “Gerçeklerin bir gün ortaya çıkma gibi bir huyu vardır. Çok utanacaksınız, az kaldı...” ifadesini kullandı.

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar