için kaldı

Yetkili isim açıkladı! TOGG'un trafiğe çıkış tarihi belli oldu

TOGG CEO'su Mehmet Gürcan Karakaş, "Otomobilimizi 2023 yılının Mart ayından itibaren artık caddelerde de görmeye başlayacağız" dedi.

Yetkili isim açıkladı! TOGG'un trafiğe çıkış tarihi belli oldu
Son Güncelleme: 20 Mayıs 2022 Cuma 08:30
20 Mayıs 2022 Cuma 08:30

Samsun Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) ile Samsun Ticaret Borsası'nın tamamlanan yeni hizmet binaları, düzenlenen törenle açıldı. Tören sırasında Türkiye'nin Otomobili Girişim Grubu'nun açtığı stantta Türkiye'nin ilk yerli otomobili TOGG, İstanbul ve Ankara'dan sonra Samsun'da sergilendi.

''2023 MART AYINDA CADDELERDE GÖRECEĞİZ''

Burada düzenlenen konferansa katılan TOGG CEO'su Mehmet Gürcan Karakaş, "Otomobilimiz banttan indiği zaman ilk sahibi belli. Hatırlarsanız 2019 yılındaki lansmanımızda Cumhurbaşkanı'mıza rezerve etmiştik. Artık zaman yaklaştı. 2023 yılının Mart ayından itibaren artık caddelerde de görmeye başlayacağız.'' dedi.

''HENÜZ TALEP TOPLAMAYA BAŞLAMADIK''

''Hızlıca üretimimizi artırarak yollarda TOGG'ları görmemizi sağlayacağız.'' diyen Mehmet Gürcan Karakaş, ''Henüz talep toplamaya başlamadık. Bunun için biraz daha vakit var. Bu konuyu yılın ikinci yarısında değerlendirebiliriz ama henüz yönetim kurulunda aldığımız böyle bir karar yok" ifadelerini kullandı.

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar