Bakan Akar yanıtladı! Terhisler ne zaman başlayacak?

Milli Savunma Bakanı Akar yaptığı açıklamada terhislerin ne zaman başlayacağının açıkladı

Bakan Akar yanıtladı! Terhisler ne zaman başlayacak? - Sayfa 1

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar başkanlığında, Genelkurmay Başkanı Orgeneral Yaşar Güler, Kara Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Ümit Dündar, Hava Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Hasan Küçükakyüz ve Deniz Kuvvetleri Komutanı Oramiral Adnan Özbal ile Bakan Yardımcılarının da katılımıyla haftalık video konferans toplantısı yapıldı.

1 14
 
Bakan Akar yanıtladı! Terhisler ne zaman başlayacak? - Sayfa 2

Ordu Komutanları, Muharip Hava Kuvveti Komutanı ve Donanma Komutanı'nın yanı sıra Afganistan'daki Türk Görev Kuvveti Komutanı, NATO Karargahı'ndaki Türk Askeri Temsil Heyeti Başkanı, KKTC'deki Kıbrıs Türk Barış Kuvvetleri Komutanı'nın da katıldığı toplantıda Bakan Akar, gelişmeler ve sahadaki son duruma ilişkin bilgi aldı, talimatlar verdi.

2 14
 
Bakan Akar yanıtladı! Terhisler ne zaman başlayacak? - Sayfa 3

Savunma ve güvenlik konularının yanı sıra Koronavirüs ile mücadelede alınan tedbirlerin de ele alındığı toplantıdaki talimatlarının ardından değerlendirmelerde bulunan Bakan Akar, Kovid-19 ile mücadele konusunda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın talimatları ve Sağlık Bakanlığının koordinasyonunda önemli, başarılı çalışmaların yapıldığını belirtti.

3 14
 
Bakan Akar yanıtladı! Terhisler ne zaman başlayacak? - Sayfa 4

Operasyonlara ilişkin hususları ifade ettikten sonra Türkiye'nin Koronavirüs ile mücadele konusunda önemli bir durumda olduğunu dile getiren Akar, şunları söyledi:

4 14