Tayland'da çocuk yuvasına silahlı saldırı: En az 34 ölü

Tayland'ın kuzeyindeki Nong Bua Lamphu eyaletinde bir kreşe düzenlenen silahlı saldırıda, en az 34 kişinin hayatını kaybettiği duyuruldu. Hayatını kaybedenlerin 23'ünün çocuk olduğu açıklandı. Yetkililer, saldırganın eski bir polis memuru olduğunu, eşi ile çocuğunu da öldürdüğünü ve saldırı sonrası intihar ettiğini açıkladı

Tayland'da çocuk yuvasına silahlı saldırı: En az 34 ölü
Son Güncelleme: 6 Ekim 2022 Perşembe 15:20
6 Ekim 2022 Perşembe 15:14

Tayland'da bir çocuk bakım merkezine düzenlenen silahlı saldırıda en az 34 kişinin öldüğü duyuruldu. 

Eski bir polisin gerçekleştirdiği vahşi katliamın ardından ölenler arasında çocukların ve yetişkinlerin bulunduğu belirtildi.

EN AZ 22 ÇOCUĞU ÖLDÜRDÜ

Polis şimdiye kadar 22 çocuğun öldüğünün doğrulandığını belirterek, 8 aylık hamile bir öğretmen de olmak üzere 5 personelin vurulduğunu açıkladı.

Görgü tanıkları onlarca kana bulanmış cesedin binanın içerisine ve çevresine dağılmış olduğunu söyledi.

Bununla birlikte, şüphelinin geçen yıl uyuşturucu testinde başarısız olduktan sonra polis memurluğundan kovulan ve yarın mahkemeye çıkarılacağı belirtilen Panya Khamrap olduğu açıklandı.

Polis Sözcüsü  Achayon Kraithong, Khramp'In öğleden sonra erken saatlerde Nong Bua Lamphu eyaletine bağlı Uthai Sawan kasabasının merkezinde ateş açtığını söyledi.

SALDIRGAN KENDİNİ, ÇOCUĞUNU VE ESKİ EŞİNİ DE ÖLDÜRDÜ

Yetkililer, saldırganın eski bir polis memuru olduğunu ve eşi ile çocuğunu da öldürdüğünü ve saldırı sonrası intihar ettiğini açıkladı.

 

 
Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar