Aydın'da kadın cinayeti: Tartıştığı eşini darp ederek öldürdü

Aydın'da M.T. isimli erkek, tartıştığı eşi Nursel Türkmen'i darp ederek öldürdü. Bir kız çocuğu annesi kadının cansız bedeni morga kaldırılırken, saldırgan ise olay yerinden kaçtı.

Aydın'da kadın cinayeti: Tartıştığı eşini darp ederek öldürdü
Son Güncelleme: 8 Haziran 2024 Cumartesi 08:14
8 Haziran 2024 Cumartesi 08:13

Aydın'ın Efeler ilçesi Cuma Mahallesi'nde, dün akşam M.T. (59) ile eşi Nursel Türkmen (50) arasında bilinmeyen nedenle tartışma çıktı. Evdeki tartışmanın büyümesinin ardından M.T, eşi Nursel Türkmen’i darp etti ve olay yerinden kaçtı.

Çiftin evinden gelen sesleri duyan komşuları ise durumu 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirdi. İhbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekibi sevk edildi. Olay yerine gelen ekiplerce girilen evde yapılan kontrolde kadının yaşamını yitirdiği tespit edildi.

POLİS SALDIRGANI ARIYOR

Türkmen'in cenazesi, savcı ve polisin olay yerindeki incelemesinin ardından Aydın Devlet Hastanesi'nin morguna kaldırıldı. Polis, eşini darp ederek öldüren M.T.'yi yakalamak için çalışma başlattı.

Nursel Türkmen'in yapılan ilk incelemeye göre, boyun ve yüz bölgesine çok sayıda darbe aldığı belirtildi. Yukarıkayacık Mahallesi'nde çiftçilikle geçimini sağlayan M.T.'nin, yaklaşık 4 ay önce Cuma Mahallesi'ne yerleştiği öğrenildi. Nursel Türkmen ile M.T.'nin 15 yıl önce evlendiği, bu evlilikten 14 yaşlarında bir kızlarının olduğu öğrenildi.

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar