için kaldı

Sevgilisiyle konuşan kızını kemerle dövdü

Trabzon'da 15 yaşındaki Y.F., eşinden üç yıldır ayrı yaşayan ve boşanma aşamasında olan babası Z.F.'nin evine gitti. Bir süre kızıyla vakit geçiren baba Z.F., kızının sık sık çalan cep telefonundan rahatsız oldu. Şüphelenen baba, kızının konuştuğu kişinin sevgilisi olduğunu öğrenince çılgına döndü.

Sevgilisiyle konuşan kızını kemerle dövdü
Son Güncelleme: 12 Ocak 2020 Pazar 13:33
12 Ocak 2020 Pazar 13:30

Trabzon'da kızını kemerle döven baba hakkında, "basit yaralama" suçundan hapis istemiyle dava açıldı.

Enis Yıldırım'ın haberine göre Trabzon'da eşinden üç yıldır ayrı yaşayan ve boşanma aşamasında olan Z.F. adlı baba, 15 yaşındaki kızı Y.F.’yi evine çağırdı. Bir süre kızıyla vakit geçiren baba Z.F., kızının sık sık çalan cep telefonundan rahatsız oldu. Kızına "Kiminle konuşuyorsun?" diye soran baba Z.F., "Kız arkadaşım A. ile konuşuyorum" yanıtını aldı. Şüphelenen baba, kızının erkek arkadaşı O. ile konuştuğunu ve numarasını ise cep telefonuna kız arkadaşı A.'nın adıyla kaydettiğini öğrendi.

Sevgilisi olduğunu öğrenince çıldırdı

15 yaşındaki kızının sevgilisi olduğunu öğrenince öfkelenen baba, pantolonundan çıkardığı kemerle kızını dövdü. Babasından kaçan Y.F. annesinden yanına gitti ve babasının kendisini kemerle dövdüğünü, saçını çektiğini ve boğazını sıktığını söyledi. Annesiyle birlikte karakola giden Y.F. babasından şikâyetçi oldu.

Kemer silah kabul edildi

Şikâyet üzerine gözaltına alınan baba Z.F., yaptığından pişman olduğunu belirterek, "babalık refleksiyle kızına vurduğunu" söyledi. Olayla ilgili soruşturma başlatan savcı, babanın kullandığı kemeri silah kabul etti. Savcı, şüpheli baba Z.F. hakkında "basit yaralama" suçundan hapis istemiyle iddianame hazırladı. Kemeri silah kabul eden savcı, 6 aydan 1.5 yıla kadar hapsi istediği baba Z.F. hakkındaki iddianameyi 2. Asliye Ceza Mahkemesine gönderdi.

 

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar