Sinan Akçıl ile Emrah birbirine girdi!

Şarkıcı Sinan Akçıl, katıldığı bir canlı yayında eski eşi ve sevgilisi olan Burcu Kıratlı ile bir dönem aynı dizide rol alan Emrah hakkında şaşırtan açıklamalarda bulundu. Emrah'tan o açıklamalara yanıt gelince ikili sosyal medyada birbirine girdi.

Sinan Akçıl ile Emrah birbirine girdi!
Son Güncelleme: 7 Mart 2020 Cumartesi 11:40
7 Mart 2020 Cumartesi 11:07

Sinan Akçıl, bir dönem Burcu Kıratlı'yla aynı dizide rol alan Emrah'ın, sette bulunan herkesin kalbini kırdığını dile getirdi ve duyduğu şeylerden sonra görüşmeyi düşünmediğini belirtti. Sinan Akçıl'ın bu sözlerine Emrah, sosyal medya hesabından Akçıl'a ateş püskürdü.

"Çapın yetmez"

Emrah, “Ben senden hiç beste istemedim. Zira seni hiçbir zaman besteci olarak görmedim. Sen beni arayıp uyduruk bestelerini satmaya çalıştın, sanırım her zamanki gibi çulsuzdun. Senin bana beste yapmaya çapın yetmez.” dedi.

"Beni besteci olarak görmemen bana gurur verir"

Bu açıklama üzerine Sinan Akçıl'dan yanıt gecikmedi. Akçıl da sosyal medyadan bir yazı paylaşarak Emrah'a şöyle sert çıktı:

"Sevgili Emrahcığım... Daha doğrusu Emrah Abi. Beni besteci olarak görmemen benim albümlerimi alan, şarkılarımı dinleyen milyonlar adına bana sadece gurur verir, bu 1! Yıllar önce "Ben Böyle Şey Görmedim" adlı şarkım için benimle buluştun ama sonra ücret bile konuşmadan ayrıldık bu 2! ve hayatım boyunca Allah'a şükür kimseye 'şarkı satmaya' çalışmadım. Hele sana "hiç" ve son olarak para ve imanın kimde olduğu bilinmez, şükür bende ikisi de fazlasıyla mevcut... En azından gelecekteki ailemi "kızım" ve ya "oğlum" olursa onları da sahiplenip, geleceklerini garanti altına alacak kadar... Bundan sonra kafana göre yazı yazmaya kalkarsan da cevabım ancak hukuki olur zira büyüklerimle ağız dalaşına girmek gibi bir huyum yoktur sevgimle:)"

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar