Semih Yalçın: HDP/PKK kamilen itlafı gereken bir siyasi haşere sürüsüdür

MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla HDP'yi hedef aldı. Yalçın, ''Terör örgütü HDP/PKK, kâmilen itlafı gereken bir siyasi haşere sürüsüdür'' ifadelerini kullandı.

Semih Yalçın: HDP/PKK kamilen itlafı gereken bir siyasi haşere sürüsüdür
Son Güncelleme: 12 Aralık 2020 Cumartesi 12:38
12 Aralık 2020 Cumartesi 09:59

MHP İstanbul Milletvekili ve Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. E. Semih Yalçın, Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin "HDP kapatılmalıdır" çıkışının ardından sosyal medya hesabından HDP’yi hedef alan açıklamalarda bulundu.

''HDP itlafı gereken bir siyasi haşere sürüsüdür''

"Terör örgütü HDP/PKK, kâmilen itlafı gereken bir siyasi haşere sürüsüdür” diyen MHP’li Yalçın, HDP’nin Devlet Bahçeli’ye verdiği “Ağzınızı kapatırsanız ülkenin geleceğine büyük iyilik etmiş olacaksınız”yanıtına da, “Terör uzantıları yine hadlerini aşmış... Bize ağzımızı kapatmamızı söyleyen HDP, kanlı bir terör örgütünün her açıdan tescilli siyasi ayağı, terör örgütü icra kurulunun üyesidir. Partinin karar mekanizması Kandil ve İmralı’dır" diyerek yanıt verdi.

Yalçın, "HDP, ağızları kapatılması gereken kravatlı mazbatalı Güruhtur" ifadesini kullandı. 

Bahçeli ne demişti?

Bahçeli, Twitter'dan art arda yaptığı açıklamalarda HDP'ye yüklenmiş; "Bu kervan böyle gitmemelidir. Adalet ve hukuk mutlak surette devreye girmeli, HDP’nin kapısına açılmamak üzere kilit vurulmalıdır. Yani demem odur ki, HDP’yi Türk siyasetinin taşıma ve hazmetme kapasitesi dolmuştur. Bu terör ve bölücülük yatağı kapatılmalıdır"demişti.

 

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar