Küçükkaya’dan görüşmeye ilişkin yeni açıklama

İstanbul’un AK Parti adayı Binali Yıldırım ve CHP adayı Ekrem İmamoğlu’nun bir araya geldiği programı sunan İsmail Küçükkaya bir otelde İmamoğlu ile görüşmesi hakkında yeni açıklamalarda bulundu.

Küçükkaya’dan görüşmeye ilişkin yeni açıklama
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 12:04
19 Haziran 2019 Çarşamba 10:14

Ortak yayından İsmail Küçükkaya’nın moderatörlüğünde AK Parti’nin İstanbul adayı Binali Yıldırım ve CHP adayı Ekrem İmamoğlu bir araya gerek soruları yanıtladı. Küçükkaya ile İmamaoğlu’nun bir otelde soruluları görüştüğü iddiası ile tartışmalara neden oldu.

Küçükkaya bu sabah FOX TV ekranlarında sunduğu Çalar Saat programında görüşme hakkında yeni açıklamalarda bulundu:

“Halkımız görür. İki adayla görüşmemi partilerin genel başkan yardımcıları söylediler. Görevimi hakkıyla yerine getirdim. İmamoğlu ve Yıldırım ile görüştüm.

Teşekkür ettiler. Ertesi gün hükumet medyası Binali Yıldırım kazanmış algısı yaratmak istediler. O gün berabere bitti. Beklentileri karşılanmayınca algı operasyonu yapıyorlar.

AK Parti'ye oy vermiş değerli yurttaşlarım, her şey gözünüzün önünüzde olmadı mı? Seçime ilişkin manevra yapıyorlar, 3 gün sonra hepsi geçecek.

Pazar akşamı itibariyle bambaşka şeyler duyacağız, Erdoğan kabineyi değiştirecek, partiyi değiştirecek, medyasında köklü değişikliklere gidecek.

Devlet elinizde, görüntüleri alıyorsunuz gizli bir şeymiş gibi. 45 dakika değil, otele girişim ve çıkışım belli. Gizlimiz saklımız yok. Bütün zaman onlarla görüşmedim, bekledim.

5 dakika adam ilaç aldı. 3 dakika görüştük. Eğip bükmeyin, seçime giderken sizi anlıyorum, vurun öldürün, hapse atın önemli değil, komik oluyorsunuz, halk gerçekleri görüyor."

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar