Seçime 19 gün kala Memleket Partisi'nde toplu istifa

Genel seçimlere 19 gün kala Memleket Partisi’nin Zonguldak teşkilatından son 15 günde yaklaşık 150 kişi istifa etti. Seçim çalışmaları için Zonguldak’a giden partinin Genel Başkanı Muharrem İnce’nin bu istifa haberiyle karşılaştığı öğrenildi.

Seçime 19 gün kala Memleket Partisi'nde toplu istifa
Son Güncelleme: 25 Nisan 2023 Salı 15:26
25 Nisan 2023 Salı 15:25

14 Mayıs cumhurbaşkanı ve milletvekili seçimlerine son 19 gün kala partiler miting çalışmalarını hızlandırırken Memleket Partisi’nden beklemedik haber geldi.

Memleket Partisi’nin cumhurbaşkanı adayı olarak yarışacak olan Muharrem İnce, Zonguldak’ta partisinden 150 kişinin istifa ettiği haberiyle karşılandı.

TEPKİ AMACIYLA İSTİFA ETTİLER

Duvar’dan Mustafa Özdemir’in haberine göre, Zonguldak 5'inci sıra adayı Cem Saygı'nın sosyal medyada alay konusu olan dans videosu sonrası başlayan rahatsızlık bugün yapılan karşılamaya da yansıdı.

İnce'nin karşılama programına milletvekili adaylarından bazıları katılmazken, Ereğli, Kozlu ve Kilimli ilçe başkanları Zonguldak teşkilatları dururken 'dışarıdan' milletvekili adayı gösterilen Özkan Yağcı'ya tepki amacıyla Memleket Partisi'nden istifa etti.

CEM SAYGI’NIN DANS VİDEOSU RAHATSIZLIK YARATTI

Öte yandan bugün yapılan karşılamaya katılmayan eski Memleket Partisi Zonguldak İl Başkanı ve ikinci sıra adayı Mukadder Yalçın, "Beşinci sıra adayımızın dans videosu sonrası birçok arkadaşımız istifa etti. Yaklaşık bir yıldır emek harcayan arkadaşlarımız birinci sıraya Almanya'dan aday gösterilince tepki amacıyla istifa etti. Son 15 günde Memleket Partisi Zonguldak teşkilatından yaklaşık 150 kişinin istifasını sundu" şeklinde konuştu.

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar