Dosyaya BDDK el attı: Seçil Erzan'la bankanın iletişimi mercek altında

Futbol dünyasının ünlü isimlerinin dolandırıldığı fon vurgunu davasında yeni bir gelişme yaşandı. BDDK, Seçil Erzan'ın Denizbank yetkilileriyle yaptığı mesajlaşma ve telefon kayıtlarının kendilerine ibraz edilmesini istedi.

Dosyaya BDDK el attı: Seçil Erzan'la bankanın iletişimi mercek altında
Son Güncelleme: 27 Mart 2024 Çarşamba 17:03
27 Mart 2024 Çarşamba 16:56

Futbol dünyasının ünlü isimlerini de dolandıran Denizbank Şube Müdürü Seçil Erzan'ın yargılandığı davada yeni bir gelişme yaşandı. Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu (BDDK), Erzan'ın Denizbank yetkilileriyle yaptığı mesajlaşma ve telefon kayıtlarının kendilerine ibraz edilmesini istedi.

OdaTV'de yer alan habere göre, BDDK, İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığına gönderilen yazıda, dava sürecinde ortaya çıkan bilgi ve belgeler ile iddialar nedeniyle yeni bir inceleme yapılması gerektiğine hükmetti. Daha önce olayların yaşandığı banka şubesinin kamera kayıtlarını inceleyen BDDK, bu kez Erzan'ın Denizbank yetkilileriyle yaptığı tüm iletişim kayıtlarını da incelemek istiyor.

Bu gelişmenin davanın gidişatını nasıl etkileyeceği ise merak konusu. BDDK'nın incelemesi sonucunda ortaya çıkacak bulgular, davada önemli bir dönüm noktası olabilir.

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar