Cumhurbaşkanı Erdoğan: Sayın Kılıçdaroğlu bunu ispatlayamazsan namertsin

Millet İttifakı Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu'nun açıklamalarına tepki veren Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Bizim terör örgütleriyle görüştüğümüzden bahsediyor. Sayın Kılıçdaroğlu bunu ispatlayamazsan namertsin." dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Sayın Kılıçdaroğlu bunu ispatlayamazsan namertsin
Son Güncelleme: 25 Mayıs 2023 Perşembe 18:04
25 Mayıs 2023 Perşembe 17:22

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Güçlü Sanayi Güçlü Türkiye buluşmasında açıklamalarda bulundu.

İşte Erdoğan'ın açıklamalarından derlenenler;

"Bizim terör örgütleriyle görüştüğümüzden bahsediyor. Sayın Kılıçdaroğlu bunu ispatlayamazsan namertsin. Biz terör örgütleriyle görüşme değil onları inlerinde vurmakla görevli olduk. Cudi'de, Gabar'da, Bestler'de vurduk ve vurmaya devam ediyoruz. Sen ise Kandil'den talimat alarak parlamentoda odalarına giderek görüşmeler yapıyorsun. Ve birlikte yol haritası çiziyorsun. Bizim terör örgütleriyle bir araya gelmemiz, kozmik odalarda görüşmemiz mümkün değildir. İspat sana aittir."

"Sabah akşam bizi televizyonlara çağırıyorsun. Senin derdin şöhret olmak. Sana yalan şöhretliği yeter. Milletimize etmedik hakaretleri bırakmayanların pazar günü onlardan nasıl oy isteyeceğini açıkçası biz de merak ediyoruz."

"Hatay'a gittin Defne'ye niye gitmedin. Sen orada yüzde 90 oy aldın ben yüzde 8. Ben orada az oy aldım diye hastane yapmayı bir kenara koymadık. 3 ayda hastanemi yapılır diyen ortakların vardı, biz yaptık. Hatay'a gittin bir de Defne'ye gidip hastaneyi görseydin."

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar