Sancaktepe’de Kur’an kursu dualarla açıldı

Yenidoğan Merkez Hacı Ahmet Çolak Camii çevre düzenlemesi, Kuran Kursu ve şadırvan açılışı programına katılan Cumhur İttifakı Sancaktepe Belediye Başkan Adayı Şeyma Döğücü, Ramazan-ı Şerif’i kutlayarak başladığı konuşmasında “Maneviyatı güçlü bir nesil yetiştirmek bizleri daha güçlü kılar.” mesajı verdi.

Sancaktepe’de Kur’an kursu dualarla açıldı
Son Güncelleme: 16 Mart 2024 Cumartesi 23:43
16 Mart 2024 Cumartesi 23:40

Dualarla hizmete açılan ve vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği programda Şeyma Döğücü, “Mahallemizi, sokağımızı güzelleştirmek için her şeyi yapıyoruz, istiyoruz ki bu şehirde gördüğünüz her şey sizi mutlu etsin, verdiğimiz her hizmet memnun etsin.  Bu nedenle de her mahalleye yetişiyoruz. Yenidoğan Merkez Hacı Ahmet Çolak Camimizin çevre düzenlemesini yaptık, Kuran Kursu ve şadırvanını düzenledik. Hemşehrilerimiz burada huşu içerisinde ibadetini yaparken Kur’an kursumuzda da maneviyatı güçlü nesiller yetiştirilecek. Biz eğitimi önemseyen bir belediyeyiz. Camilerimizin yanındaki Kuran kursları, sadece ibadet olarak değil, evlatlarımızı bizim kendi manevi değerlerimizle yetiştirme anlamında da çok büyük önem taşıyor.” dedi.

Dinini, diyanetini bilen nesiller yetişmesi için hizmet veren müesseselere teşekkür eden Döğücü, “Kur’an aşığı, Kur’an dostu Hz. Haticeler yetiştirmek için uğraşıyoruz. Kur’an en büyük mucizedir. İnişi 23 yılda tamamlandı. Oysaki diğer kitaplar toplu olarak inmişti. Bunun pek çok hikmeti vardır. Bunlardan bir tanesi Kur’an’ın kolaylıkla anlaşılabilen ve yazılabilen bir kitap olmasıdır.” diye konuştu.

Vatandaşların ibadetlerini rahatça yerine getirebilecekleri alanların oluşturulmasına büyük önem verdiklerini belirten Döğücü, okullara ve camilere imkânları ölçüsünde destek verdiklerini söyledi.

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar