Sosyal medya cinayeti... Paylaşımını silmeyen arkadaşını öldürdü

Gaziantep'te sosyal medya üzerinden yaşanan bir anlaşmazlık korkunç bir sonuçla bitti. 17 yaşındaki genç, kendisi hakkında paylaşımda bulunan ve bu paylaşımı kaldırmayan yaşıtı arkadaşını öldürdü.

Sosyal medya cinayeti... Paylaşımını silmeyen arkadaşını öldürdü
Son Güncelleme: 18 Eylül 2023 Pazartesi 14:13
18 Eylül 2023 Pazartesi 14:11

Olay, dün gece geç saatlerde Şehitkamil ilçesi Çağlayan Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, 17 yaşındaki yabancı uyruklu İbrahim A., sosyal medyada kendisi hakkında bir paylaşım yapan arkadaşı Muhammed Şeyh Ahmed'i (17) uyararak paylaşımı silmesini söyledi. Şeyh Ahmed'in bu talebi reddetmesi üzerine ikili arasında tartışma çıktı.

Sosyal medya cinayeti... Paylaşımını silmeyen arkadaşını öldürdü - Resim : 1

İbrahim A., tartışma sırasında arkadaşı Muhammed Şeyh Ahmed'i kalbinden bıçakladı. Ağır yaralanan 17 yaşındaki yabancı uyruklu genç, olay yerinde hayatını kaybetti. Muhammed Şeyh Ahmed'in cenazesi, Gaziantep Adli Tıp Kurumu'nda tamamlanan işlemlerinin sonrasında defnedilmek üzere yakınlarına teslim edildi.

Diğer yandan, arkadaşını bıçaklayarak ölümüne sebep olan katil zanlısı İbrahim A. ise polis ekipleri tarafından gözaltına alındı. Katil zanlısının emniyetteki işlemlerinin devam ettiği öğrenildi.

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar