Kız arkadaşını canlı yayında öldürmüştü! O Youtuber'ın cezası belli oldu

Stas Reeflay isimli bir Rus YouTuber, bir izleyicisinin para teklifi üzerine 28 yaşındaki hamile kız arkadaşını soğukta bekleterek ölümüne sebep olmuştu. Kan donduran olayda cani YouTuber'ın cezası belli oldu.

Kız arkadaşını canlı yayında öldürmüştü! O Youtuber'ın cezası belli oldu - Sayfa 1

Stas Reeflay takma adlı Rus asıllı 30 yaşındaki YouTuber, bir izleyicisinin para teklifi üzerine 28 yaşındaki hamile kız arkadaşını soğukta bekleterek ölümüne sebep olmuştu. geçen yıl aralık ayında gerçekleşen korkunç olaydan sonra tutuklanan Stanislav Reshetnikov adlı katilin cezası belli oldu. Katil sevgili altı yıl hapis yatacak.

1 16
 
Kız arkadaşını canlı yayında öldürmüştü! O Youtuber'ın cezası belli oldu - Sayfa 2

Valentina 'Valya' Grigoryeva, canlı yayında adeta işkenceye maruz bırakılmış ve ölüm sebebi 'başına aldığı darbeler' olarak açıklanmıştı. Hayatını kaybeden talihsiz kadın öldüğünde hamileliğinin ileri dönemlerindeydi.

2 16
 
Kız arkadaşını canlı yayında öldürmüştü! O Youtuber'ın cezası belli oldu - Sayfa 3

Mahkemeye geldiğinde annesi tarafından öpüldüğü ve sarıldığı görülen katilin yargılandığı davada akıl sağlığıyla ilgili bir sorun olmadığı ve cezai ehliyetinin bulunduğu tespit edildi. Annesi katil oğlunu 'Bir karıncayı bile incitemez, nazik ve iyi kalpli bir insandır' diye tanımlamıştı.

3 16
 
Kız arkadaşını canlı yayında öldürmüştü! O Youtuber'ın cezası belli oldu - Sayfa 4

Ölen genç kadının yakınları cezayı az bularak eleştirirken katil sevgili Stas Reeflay'in kısa kesilmiş saçları ve oldukça rahat tavırları dikkat çekti.

4 16