Nur Sürer Camdaki Kız'a veda etti!

Usta oyuncu Nur Sürer'in Camdaki Kız serüveni sona ererken sette duygusal anlar yaşandı. Sürer, '43 yıldır en mutlu olduğum set!' dediği diziden ayrılırken ekibin vedası sırasında duygusal anlar yaşandı. İşte o anlar...

Nur Sürer Camdaki Kız'a veda etti!
Son Güncelleme: 27 Aralık 2022 Salı 14:36
27 Aralık 2022 Salı 14:32

Kanal D’nin sevilen dizisi “Camdaki Kız”dan Hande Ataizi’nin ardından Nur Sürer de ayrıldı. ‘Feride’ karakterini canlandıran usta oyuncu son çekim gününde setten çiçekler ve alkışlarla uğurlandı.

nur sürer veda etti

KIZANLAR BİLE SEVDİ

Dizinin Rafet’i Tamer Levent de Nur Sürer’in setteki son gününde çektikleri videoları sosyal medyada şu notla paylaştı: “Bugün tören yaptık. Çok sevdiğimiz arkadaşımızın dizideki rolü bitti. Ama çok güzel oynadı, çok sevildi. Ona kızmak isteyenler bile sevdi. Sevgili Nur şimdi diziden ayrılıyor. Merak etmeyin hep görüşeceğiz.”

FERİDE’Yİ ÇOK ÖZLEYECEĞİZ

Nur Sürer, “Camdaki Kız” dizisinde Nalan’ın annesi Feride rolündeydi. Aristokrat bir aileden gelen ve emekli edebiyat öğretmeni olan Feride, geçmişte yaşadığı travma nedeniyle Nalan’ın üzerinde kurduğu baskıyla dizinin en sivri karakterlerinden biriydi. Nur Sürer’in sosyal medyada paylaşılan veda videosuna diziyi yakından takip edenler yorum yağdırdı. İzleyici, Sürer’e “Feride’yi çok özleyeceğiz” şeklinde mesajlar yazdı.

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar