Yeraltı dünyasında yas! Sedat Şahin'in kardeşi Nihat Şahin kalp krizi sonucu vefat etti

Yeraltı dünyasının ünlü ismi, Samsun Bafralı Sedat Şahin’in en küçük kardeşi Nihat Şahin, Hollanda’da geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti. Evli ve 2 çocuk babası olan Şahin’in 51 yaşında olduğu öğrenildi. Tutuklu Sedat Şahin, kardeşinin cenazesine İzmir'den jandarma ile katılacak.

Yeraltı dünyasında yas! Sedat Şahin'in kardeşi Nihat Şahin kalp krizi sonucu vefat etti
Son Güncelleme: 1 Ekim 2021 Cuma 07:12
1 Ekim 2021 Cuma 07:12

Türkiye'de adı çeşitli olaylara karışan ünlü kabadayı Sedat Şahin, ikinci kez kardeş acısı yaşıyor. Şahin'in kardeşi Vedat Şahin 2014 yılında, Nişantaşı'nda bir otomobilden uzun namlulu silahlarla açılan ateş sonucu yaşamını yitirmişti.

NİHAT ŞAHİN ROTTERDAM'DA YAŞAMINI YİTİRDİ!

Samsun Bafralı olan Sedat Şahin'in Hollanda'nın Rotterdam Şehri'nde yaşayan en küçük kardeşi 51 yaşındaki Nihat Şahin'in, önceki gün geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybettiği öğrenildi. Evli ve 2 çocuk babası olduğu belirtilen Şahin’in 51 yaşında olduğu ifade edildi.

 

 

(Kalp krizinden yaşamını yitiren Nihat Şahin)

BAFRA'DA BUGÜN TOPRAĞA VERİLECEK

Hiç bir rahatsızlığı olmadığı söylenen, geçirdiği ani kalp krizi sonucu yaşamını yitiren Nihat Şahin’in cenazesinin Bafra’da toprağa verileceği bildirildi. Şahin'i cenazesinin bugün cuma namazı sonrası, Bafra Kavakpınar Mahallesi'ndeki evinin önüne getirileceği ve helallik alındıktan sonra, ikindi namazına müteakip Taşkelik Mahallesi'ndeki aile kabristanın da, daha önce yaşamını yitiren kardeşi Vedat Şahin'in yanına defnedileceği kaydedildi.

 

 

(Sedat Şahin)

TUTUKLU SEDAT ŞAHİN BUCA CEZAEVİNDEN GELECEK!

SuperHaber'in elde ettiği bilgilere göre, halen İzmir Buca Cezaevi'nde tutuklu bulunan Sedat Şahin, kardeşinin cenazesine özel izinle jandarma eşliğinde katılacak.

 

 

(Sedat Şahin)


SEDAT ŞAHİN KİMDİR?

Samsun’un Bafra ilçesinde dünyaya gelen Sedat Şahin, ilk olarak 1993 senesinde, Çağlayan’da bir arabanın içinde vurulan yakın adamları Cihan Kaplan ve Esabil Karataş’a yönelik suikastten sorumlu tuttuğu Hacı Çapan’ın öldürülmesi ile adından söz ettirdi.

BERLİN'DE YAKALANDI, TÜRKİYE'YE GETİRİLDİ

Gerçek adı Mehmet Nafi Çapan olan Hacı Çapan, 1996 yılında hastaneden taburcu edildikten sonra vurularak öldürülmüştü. Şahin, haraç alma gibi olayların da aralarında bulunduğu üç ayrı suçtan gıyabi tutuklu olarak uzunca bir süre polis tarafından aranmıştı. Hakkında Bursa Ağır Ceza Mahkemesi tarafından verilmiş, 6 yıl 11 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan Şahin’in, Alaattin Çakıcı tarafından desteklendiği iddia edilmişti.

Almanya’da Alman polisi tarafından ortaklaşa yürütülen operasyon sonucunda, Berlin’de bulunan ve yeni doğum yapan eşiBuket Erener’in ziyaretine gittiği sırada, 22 Eylül 1998’de sahte İtalyan pasaportuyla yakalanan Sedat Şahin, 10 Nisan 2000’de Türk İnterpol görevlilerinin nezaretinde uçakla Türkiye’ye getirildikten sonra, 11 Nisan 2000’de hakkında İstanbul DGM’ce verilen “Cürüm işlemek amacıyla teşekkül oluşturmak” suçundan gıyabi tutukluluğu vicahiye çevrilerek, cezaevine konulmuştu.


HAKKINDA 3 KEZ AĞIRLAŞTIRILMIŞ MÜEBBET İSTENDİ

Sedat Şahin ismi son olarak Saral ailesi ile yeniden gündeme geldi. Bu olayı soruşturan İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı’nın talimatıyla başlatılan Sahra operasyonunda, Sedat Şahin’in de aralarında bulunduğu 53 kişi yakalandı ve bunlardan 20’si tutuklandı. Telefon dinlemelerindeki şifreler çözülünce, Sedat Şahin’in talimatıyla Hüseyin Saral’ın öldürüldüğü iddianamede yer aldı. Bu olayın azmettiricisi olduğu iddiasıyla, Sedat Şahin için 3 kez ağırlaştırılmış ömür boyu hapis cezası istemiyle dava açıldı.

SARAL AİLESİ İLE ÇATIŞMAYI SAMİ HOŞTAN BARIŞTIRDI!

Of'lu Saral ailesiyle Sedat Şahin arasında yaşanan bu gerginliğin sonucunda, birçok çatışma yaşandı. Son olarak araya Sami Hoştan girerek tarafları barıştırdı.

Mart 2005’te tahliye olan Sedat Şahin, bir gün sonra İstanbul’da düzenlenen operasyon sonucu, 30 adamıyla birlikte yeniden gözaltına alındı. Şahin, Kadıköy’de bir işyerinin kurşunlanması, bir kişinin öldürülmesi ve silahlı çatışmaya girilmesi olaylarından tekrar tutuklanarak cezaevine konuldu.

 

 

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar