Muharrem İnce: Turizmi 12 aya yayacağız

CHP Cumhurbaşkanı Adayı Muharrem İnce, "Turizmi 12 aya yayacağız. Entegre turizm bölgeleri oluşturacağız. Hedefimiz 60 milyon turist, 60 milyar dolar gelir" dedi.

Muharrem İnce: Turizmi 12 aya yayacağız
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:53
12 Haziran 2018 Salı 22:15

Turizmde önemli hedefleri bulunduğunu söyleyen Muharrem İnce, "Turizmi 12 aya yayacağız. Entegre turizm bölgeleri oluşturacağız. Hedefimiz 60 milyon turist, 60 milyar dolar gelir. Turizmde bunları yaparken de tarımı, zeytini, zeytinyağını unutamayız. Biz gençlerle marka yaratacağız.” dedi.

"Güçlü ve büyük bir Türkiye yaratacağız"

Cumhurbaşkanı olduğunda Türkiye'nin keşfedilmemiş zenginliklerini harekete geçireceğine değinen İnce, "Türkiye'nin sanayisinin dörtte biri atıl durumda, çalışmıyor. Meralar, insan kaynakları, tarım alanları, denizler atıl. Ne balıkçılık gelişmiş, ne denizde ulaşım. Bunları devreye sunacağız. Güçlü ve büyük bir Türkiye yaratacağız." diye konuştu.

"Gerektiğinde o yargı beni de yargılayabilmeli"

Danıştay üyesinin kendisi hakkında twit attığını belirten İnce, şunları kaydetti: Erdoğan salona giriyor, yüksek yargıçların hepsi ayağa kalkıyor. Benim cumhurbaşkanlığımda yargıtay salonuna girdiğimde yargıçlar ayağa kalkmayacak, kalkmamalı. Çay toplayan bir yargı olmaz. Gerektiğinde o yargı beni de yargılayabilmeli. Geçen gün bir Danıştay üyesi kadın benim aleyhimde twit atıyor. Bir Danıştay üyesi ya da Yargıtay üyesi, benim rakiplerim hakkında asla twit atamaz, atmamalı.

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar