MHP lideri Bahçeli'den erken seçim açıklaması

MHP lideri Bahçeli, erken seçim tartışmaları için son noktayı koyarak "MHP'nin ve Cumhur İttifakı’nın kararı kesindir, seçimler zamanında yapılacak ve bundan da asla taviz verilmeyecektir" dedi.

MHP lideri Bahçeli'den erken seçim açıklaması
Son Güncelleme: 22 Nisan 2025 Salı 13:29
22 Nisan 2025 Salı 13:25

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, gündeme ilişkin açıklama yaptı.

MHP lideri Bahçeli, erken seçim iddialarına da değindi. Bahçeki açıklamasında "Erken seçim yalan ve yaygarasıyla partimizi tartışmaya yeltenen, küçücük akıllarıyla niyet okuyuculuğuna teşebbüs eden çürüklerin hevesleri boşunadır. Milliyetçi Hareket Partisi’nin ve Cumhur İttifakı’nın kararı kesindir, seçimler zamanında yapılacak ve bundan da asla taviz verilmeyecektir" ifadelerini kullandı.

"ÖRGÜTSEL FESİH İŞLEMİNİ TAMAMLAMALI"
Terör örgütü PKK'nın lideri Abdullah Öcalan'ın silah bırakma çağrısını hatırlatarak "Yakın vadede silahlar gömülüp kucaklayıcı ve demokratik siyasetin perdesi hiç kapanmamak üzere açılacaktır. Bu aşamada PKK’nın kongresini toplayıp 27 Şubat İmralı çağrısına binaen örgütsel fesih işlemini tamamlaması, silahları da Türkiye Cumhuriyeti’ne teslim etmesi akla ve adalete en uygun seçenektir" dedi.

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar