Mehtap Algül kaç yaşında, nereli, Instagramı, kimdir?

Mehtap Algül kaç yaşında, nereli, Instagramı, kimdir? sorusu ünlü oyuncu Uraz Kayglaroğlu ile arasında aşk iddiaları sonrası araştırılan konular arasında yerini aldı. peki Mehtap Algül kaç yaşında, nereli, Instagramı, kimdir? Detaylar haberimizde…

Mehtap Algül kaç yaşında, nereli, Instagramı, kimdir?
Son Güncelleme: 29 Ocak 2020 Çarşamba 16:33
29 Ocak 2020 Çarşamba 16:27

Mehtap Algül kaç yaşında, nereli, Instagramı, kimdir? Takvim gazetesinin iddiasına göre, ünlü oyuncu Uraz Kaygılaroğlu ile sosyal medya fenomeni Mehtap Algül arasında aşk yaşandığı iddia edildi. İddiaya göre popüler oyuncu gönlünü sosyal medya fenomenine kaptırdı. Peki Mehtap Algül kaç yaşında, nereli, Instagramı, kimdir? sizin için araştırdık…

Mehtap Algül kaç yaşında, nereli, Instagramı, kimdir?

Son zamanların ünlü oyuncusu Uraz Kaygılaroğlu eşi Melis İşiten ile olan 5 yıllık evliliğinin bitirdi. Çiftin bu evliliklerinden bir tane çocukları bulunuyor.

Yıldızı parlayan oyuncu sosyal medya fenomeni Mehtap  Algül ile birlikte.  Rapçi Ezhel'in 'Shawty bana baksan' şarkısını paylaşan Algül'e, Kaygılaroğlu'nun "Shawty benimle misin bu akşam?" karşılığını vermesi iddiaları güçlendirdi.

Öte yandan aşk yaşadıkları söylenen Uraz Kaygılaroğlu ve Mehtap Algül, sosyal medya üzerinden şimdilik birbirlerini takip etmiyor.

Mehtap Akgül, Bahşehir Üniversitesi'nde İletişim Fakültesi'nin bünyesindeki BAU NEXT'in yöneticiliğini üstleniyor. Taktiksel şirket idaresi ve plan koordinatörlüğü gibi farklı görevlerde çalışan Algül, aynı zamanda Berkcan Güven, Burak Yörük, İrem Çalhan gibi sosyal medyanın popüler isimleriyle çekildiği fotoğraflarla dikkat çekiyor. Mehtap Algül’ün bir dönem Reynmen ile sevgili olduğu iddia edilmişti.

Mehtap Algül’ün Instagram hesabına @mehtapalgul adresinden ulaşabilirsiniz.

Mehtap Algül kariyeri

Apprentice – İhracat Genel Müdürlüğü  Haziran 2007-Ağustos 2007

Intern – İhracat Genel Müdürlüğü  Haziran 2007-Ağustos 2007

Intern – Uluslarası Projeler Ekim 2010-Şubat 2011

Uluslarası Ticaret Uzmanı Mart 2012-Eylül 2014.

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar