Marmaray seferleri neden durdu? Marmaray seferleri ne zaman açılacak?

Gün boyu binlerce kişinin kullanıldığı Marmaray'ın Sirkeci istasyonunda 1 kişi raylara düştü. Bunun üzerine Marmaray seferleri durduruldu. Peki ya Marmaray seferleri ne zaman açılacak?

Marmaray seferleri neden durdu? Marmaray seferleri ne zaman açılacak?
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:51
12 Nisan 2018 Perşembe 11:49

İstanbulluların yoğun olarak kullandığı Marmaray ile ile son dakika bilgili geldi. Marmaray'ın Sirkeci istasyonunda 1 kişi henüz nedeni belli olmayan bir sebepten dolayı raylara düştü ve seferler iptal edildi. Peki ya Marmaray seferleri ne zaman açılacak? Detaylar haberimizde.

Marmaray Sirkeci İstasyonunda bir vatandaşın raylara düşmesi üzerine Marmaray seferler seferleri durduruldu. Olayın intihar mı kaza mı olduğu henüz netlik kazanmazken olay yerinde incelemeler devam ediyor. Vatandaşların istasyona giriş yapmasına izin verilmiyor. Polis ekipleri olayla ilgili inceleme başlattı. Olayın intihar mı kaza mı olduğu henüz netlik kazanmadı.

Raylara düşen kişi hayatını kaybetti

Sağlık ekipleri Marmaray seferi sırasında raylara düşen kişinin hayatını kaybettiğini belirtti. Marmaray seferleri Kazlıçeşme tarafında durduruldu ve "Teknik bir arıza nedeniyle trenlerimiz Sirkeci'den aktarmalı olarak çalışmaktadır" açıklamasında bulunuldu.

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar