Mahir Ünal: Seçim beyannamesi 25 Mayıs'ta açıklanacak

AK Parti Sözcüsü Mahir Ünal, seçim beyannamesinin 25 Mayıs'ta açıklanacağını söyledi.

Mahir Ünal: Seçim beyannamesi 25 Mayıs'ta açıklanacak
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:52
10 Mayıs 2018 Perşembe 18:22

AK Parti Sözcüsü Mahir Ünal, seçim beyannamesinin 25 Mayıs'ta açıklanacağını söyledi.

Mahir Ünal, "Cumartesi günü 7 bin 340 aday adayının mülakatını bitirmiş olacağız. Her ilden diyelim ki Kahramanmaraş 8 milletvekili üst kurula çarpı 3 yani 24 tane aday adayı üst kurula çıkacak. Yani Kahramanmaraş ile ilgili 31 kişi değerlendirilecek. Üst kurulda değerlendirilecek bu değerlendirmenin sonunda Kahramanmaraş'ta 8 adayımız belirlenecek sonra 21 Mayıs'ta YSK'ya teslim edilecek." açıklamasında bulundu.

"25 MAYIS'TA SEÇİM BEYANNAMEMİZİ PAYLAŞACAĞIZ"

Aday tanıtım toplantısını 25 Mayıs günü yapacağız diyen Parti Sözcüsü Mahir Ünal "25 Mayıs günü hem genel olarak kampanyanın kurumsal kimliğini de sizlere sunmuş olacağız. 25 Mayıs'ta sizlerle seçim beyannamemizi paylaşacağız." şeklinde konuştu.

"SEÇİMİ KAZANMIŞTA SEÇİM SONRASINI MI DÜŞÜNÜYOR?"

Seçimi kazanmışta seçim sonrasını mı düşünüyor? diyen Mahir Ünal "Muharrem İnce'nin sözü herhalde kendi tabanına dönük bir söylem olarak görmek gerek. Seçimi kazanmışta seçim sonrasını mı düşünüyor? Muharrem İnce'nin kendi partisinde verdiği genel başkanlık mücadelesini kazansın sonra diğerini düşünürüz. Bir siyasi parti kendi genel başkanını cumhurbaşkanı adayı olarak göstermiyorsa demek ki iktidar olma amacı yoktur." vurgusu yaptı.

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar