Kolunda Erdoğan İmzalı saat, cebinde Bahçeli'nin köstekli saati

Kolunda Erdoğan imzalı saati taşıyan AK Parti Grup Başkanvekili Mustafa Elitaş’ın cebinde ise Bahçeli’nin tasarlayıp hediye ettiği saat bulunuyor.

Kolunda Erdoğan İmzalı saat, cebinde Bahçeli'nin köstekli saati
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:47
12 Ocak 2018 Cuma 11:38

AK Parti Grup Başkanvekili Mustafa Elitaş’ın kolunda Erdoğan imzalı saat, cebinde ise Bahçeli’nin tasarlayıp hediye ettiği saat bulunuyor.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile MHP Lideri Devlet Bahçeli’nin ittifak konusunda anlaşmaya varması, AK Parti-MH P kulislerinde olumlu karşılandı.

Vekiller ittifakın olumlu yanlarını vurgulamaya özen gösterirken Mustafa Elitaş’tan farklı bir çıkış geldi.

Cebinde Bahçeli’nin 40. yıl için tasarlayıp hediye ettiği köstekli saat, kolunda da Erdoğan imzalı saati taşıyan Elitaş, “Biz ittifaka daha önceden girdik” diye espri yaptı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan seçim ittfakının liderler bazında götürülmesi hakkında şu açıklamaları yapmıştı:

"Şu anda gerek MHP’nin, gerekse bizim, özellikle ülkemizin milli ve yerli duruşunda bir ittifakımız var. Ülkemizin aydınlık geleceği için ortak söylem geliştirmiş durumdayız. Bu bizi çok daha farklı, çok daha olumlu yerlere taşıyabilir. Çok aceleci olmamakta fayda var. Bu işi liderler bazında götürmekte fayda var. Bu konuda önüne gelen herkes konuşursa yanlış olur. Her önüne gelenin bu konuda konuşmaması lazım. Benim partim de buna dahildir. Partimin içerisinde de zaman zaman bazıları çıkıyor, bu meseleye dair konuşuyor.

Size ne kardeşim? Siz niye konuşuyorsunuz? Bu konuda kimlerin konuşacağı bellidir. Bu sürece limon sıkma gibi bir yanlışı hiç kimse yapmamalı. Bizim terörle mücadelede, ülkemizin geleceğine yönelik atacağımız adımlarda, bir kararlılığımız var. Biz bugün Şırnak ve Hakkâri’ye gittiğimizde, 2 sene, 3 sene önceki durumla karşılaşmayıp on binlere hitap etme fırsatı bulabilmişsek, taşlar yerine oturmaya başlamış demektir."

ÜNAL: MİLLİ UNSURLARIN MUTABAKATINA İHTİYAÇ VAR AK Parti Sözcüsü Mahir Ünal toplantı sonrası şu açıklamaları yaptı:

"Milletvekillerimizle görüşmeler yapıyoruz, rutin olarak. AK Parti olarak biz MYK’da MKYK’da ve grup konuşmalarına önem verdik. Vekillerimiz hem kendi illeri ile ilgili hem de güncel siyaset ile düşüncelerini paylaştılar. Yaklaşık 2 saat 20 dakika sürdü.

15 Temmuz'dan hemen sonra Türkiye'nin önünde bir fotoğraf açık ve net şekilde ortaya çıktı. 15 Temmuz sonrası bu mücadelenin, 4 terör örgütüyle Türkiye'nin mücadelesi var. Türkiye'nin hem sınır güvenliği hem sınır illerini korumak için Suriye'de Irak'ta sürdürdüğü bir mücadele var. Bu süreçte ortaya çıkan net fotoğraf şudur. Türkiye adeta bir milli mücadele vermektedir.

MUSTAFA ELİTAŞ KİMDİR? Mustafa Elitaş, 5 Şubat 1957'de Kayseri'de doğdu. Babasının adı Mustafa, annesinin adı Nuriye'dir.

Ekonomist ve Sanayici; Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi İktisat ve Maliye Bölümünü bitirdi. Sanayici olarak iş hayatını yürüttü. Kayseri Organize Sanayi Bölgesi Müteşebbis Heyet Üyesi oldu. Kayseri Sanayici ve İşadamları Derneği (KAYSİAD) Yönetim Kurulu Üyeliği yaptı. Mülkiyeliler Birliği Kayseri Şubesi Kurucu Üyeliği görevini üstlendi.

22.; 23.; 24. Ve 26. Dönem Kayseri milletvekili. Sanayi, Ticaret, Enerji Tabii Kaynaklar Bilgi ve Teknoloji Komisyon Üyeliği; Plan ve Bütçe Komisyon Üyeliği, AK Parti Grup Başkanvekilliği görevlerinde bulundu.

24 Kasım 2015 günü 64. Hükümette Ekonomi Bakanlığı görevini üstlendi.

Orta düzeyde İngilizce bilen Elitaş, evli ve 4 çocuk babasıdır

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar