Kızının bıçakladığı anne: Beni kurtarın

İstanbul'da anne ile kızının tartışması kanlı bitti. Tartışmada genç kız tarafından bıçaklanan anne kendisini sokağa atıp yardım istedi. Kanlar içinde kalan ve çevresindekilere "Allan rızası için beni kurtarın, ambulans çağırın" diye bağıran kadın, ağır yaralı olarak hastaneye kaldırıldı. Gözaltına alınan genç kızın 3 ayrı suçtan kaydı ortaya çıktı.

Kızının bıçakladığı anne: Beni kurtarın
Son Güncelleme: 14 Haziran 2022 Salı 15:18
14 Haziran 2022 Salı 13:51

İstanbul Esenyurt'ta, tartıştığı kaza tarafından bıçaklanan anne ağır yaralandı. Annenin kızından kaçıp, kanlar içinde sokakta yardım istediği anlar cep telefonu kamerasına yansıdı.

Olay, dün saat 08.00 sıralarında Esenyurt ilçesi Pınar Mahallesi'nde gerçekleşti. İddiaya göre, Hamide G. ve kızı Esra G. arasında birlikte yaşadıkları evde henüz bilinmeyen bir nedenle tartışma çıktı. İddiaya göre, annesinin kendisini darp etmesine öfkelenen genç kız, mutfaktan aldığı bıçakla annesine saldırdı. Bıçak darbeleriyle kanlar içinde kalan kadın, evden çıkarak kendini sokağa attı.

ANNE AĞIR YARALANDI

Apartmanın kapısının önüne yığılan kadın, yardım çığlıkları atmaya başladı. Durumu gören çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Genç kız polisler tarafından gözaltına alınırken, ağır yaralanan Hamide G. isimli vatandaş hastaneye kaldırıldı. Üç ayrı suçtan kaydı olduğu öğrenilen Esra G., çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

'ALLAH RIZASI İÇİN BENİ KURTARIN'

Kadının yaşadığı dehşetle ilgili konuşan esnaf Mehmet Gülmez, "Bağırma sesleri duyduktan sonra bir kadının yaralı bir şekilde yerde yattığını gördüm. 'Allah rızası için ambulans çağırın' diye bağırıyordu. Ben de ambulansı aradım. Ambulans geldi ve yaralıyı alıp götürdü. Bildiğime göre anne ile kızı arasında yaşanmış. Kız annesini bıçaklamış. Kızı bıçakladıktan sonra kadın kendini dışarı atmış. Ben kızın çıktığını gördüm. Gitmiş polise teslim olmuş. Kadın 'Allah rızası için beni kurtarın, ambulans çağırın' diyordu" dedi.

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar