Bahçeli: Kılıçdaroğlu'nun hançer itirafı beyhude bir sızlanmadır

CHP 38. Olağan Kurultayı'nda CHP eski Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun "hançer" söylemine MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli "Kılıçdaroğlu'nun hançer itirafı beyhude bir sızlanmadır." dedi.

Bahçeli: Kılıçdaroğlu'nun hançer itirafı beyhude bir sızlanmadır
Son Güncelleme: 7 Kasım 2023 Salı 12:58
7 Kasım 2023 Salı 12:55

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin grup toplantısında konuşuyor.

Bahçeli'nin açıklamaları şöyle:

Siyaset soğuk tandırdan sıcak ekmek almaya çalışanların harcı olamaz. Kabuk bağlamış yaraları deşerek siyaset yapılamaz. Türk siyasetinin ahlak reformuna ve toparlanmaya ihtiyacı vardı. Bunu yapacak olan da Cumhur ittifakı ve MHP'dir.

Bugün hepimizin öncelikli görevi dünyadaki yaşanan gelişmeleri kavramak ve insanlığın ortak geleceğini adil ve sağ duyulu teklifler getirmektir. Daha huzurlu, güvenli ve gelişmiş bir Türkiye önceliğimizdir.

Dengeli ve dirayetli bir şekilde ilerleme kaydediyoruz. Günü birlik siyaset yapmıyoruz. Her rüzgara yelken açmıyoruz. Kof, boş, çok söyleyene aldırmıyoruz.

"GÖNÜL KAZANMAK İSTİYORUZ"

Gönül kazanmak gönüller almak istiyoruz. Gökten düşenin parçası bulunur da gönülden düşenin parçası bulunamaz. Öncelikli görevimiz dünyada yaşanan gelişmeleri kavramak ve yapıcı iyi niyetli sağ duyulu teklifler getirmektir.

Cumhur İttifakı ve MHP, parlak bir geçmişi onurlu bir gelecekle buluşturmanın arayış ve amacıyla yeni yüzyıla hazırlanıyor. Siyasi çalışmalarımız istikrarlı, iddialı ve itinalı ölçülerde devam etmektedir.

Hiçbir engel yolumuzu kesemeyecektir. Hiçbir saldırı milletimize hizmet aşkımızı soğutamayacaktır. MHP olarak stratejik hedeflerimizi isabetle belirledik. Siaysi mücadele muhalefet partilerine göre önde olmamızın sırrı buradadır.

KILIÇDAROĞLU'NUN "HANÇER" SÖYLEMİ

Kılıçdaroğlu'nun hançer itirafı beyhude bir sızlanmadır

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar