Kılıçdaroğlu'ndan Fırat'ın Doğusunda Gerçekleşek Operasyon Hakkında Açıklama

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, yakında dönemde Fırat'ın doğusuna yönelik planlanan sınır ötesi harekat hakkında konuştu

Kılıçdaroğlu'ndan Fırat'ın Doğusunda Gerçekleşek Operasyon Hakkında Açıklama
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:59
13 Aralık 2018 Perşembe 17:53

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu sınır ötesi harekata yönelik yaptığı açıklamada Türkiye'nin bekaası söz konusu olduğunda her zaman hükümetin yanındayız. Fırat'ın doğusunda Türkiye'yi tehdit eden oluşumların konuşlanmasına asla izin verilmemelidir dedi. 

KILIÇDAROĞLU ASKERİ OPERASYON HAKKINDA KONUŞTU

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Devrimci İşçi Sendikaları Konfederasyonu (DİSK) Genel Merkezi’ni ziyaret etti. DİSK Başkanı Arzu Çerkezoğlu ile görüşen Kılıçdaroğlu, çıkışta kameralar karşısına geçti.

Fırat’ın doğusuna yapılacak operasyon ile ilgili görüşlerini de açıklayan Kılıçdaroğlu, şunları söyledi; "Biz Türkiye’nin kendi güvenliğini sağlamak için her türlü önlemi alması gerektiğinin bilincindeyiz. Türkiye Orta Doğu’da kendi güvenliğini sağlamak zorundadır. Orada oluşabilecek terör unsurlarına karşı Türkiye’nin dikkatli bir politika izlemesi lazım. Eğer Türkiye’nin çıkarları gerektiriyorsa her türlü operasyonu yapma hakkına sahiptir. Türkiye kendi sınırlarında terör örgütlerinin yuvalanmasına asla izin vermemelidir."

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar