Kılıçdaroğlu ile görüşen Karayalçın'dan açıklama

Eski Başbakan Yardımcısı ve SHP Genel Başkanı Murat Karayalçın, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu ziyaret etti. SÖZCÜ TV’ye konuşan 'Kılıçdaroğlu istifa edecek mi?' sorusuna flaş bir cevap verdi. İşte detaylar...

Kılıçdaroğlu ile görüşen Karayalçın'dan açıklama
Son Güncelleme: 8 Haziran 2023 Perşembe 17:03
8 Haziran 2023 Perşembe 17:01

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile partinin önemli isimlerinden Murat Karayalçın’la bir araya geldi. İki ismin CHP Genel Merkezi’ndeki görüşmesi yaklaşık bir saat sürdü.

Görüşme sonrası Sözcü TV'ye açıklama yapan Murat Karayalçın "İstifa konusu hiç konuşulmadı. Ama öyle bir izlenim de edinmedim. Yerel seçimlerde ön seçim yapılması gerektiği söyledim. Aynı kanaatte olduğunu söyledi" diye konuştu.

Ne olmuştu?

Murat Karayalçın, geçen günlerde seçimlere yönelik sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, şu değerlendirmede bulunmuştu:

“Önümüzdeki Kurultay sürecinde, seçimlerde yaşanan taktik ve stratejik yanlışlıkların tartışılacağını biliyorum, buna genel başkanlık konusu da eklenebilir. Oysa bana göre, asıl tartışılması gereken konu, Cumhuriyet Halk Partisi'nde düşük kapasiteye yol açan yapısal sorunlardır. Bu sorunlar CHP’nin merkez ve taşra örgütlerinin yeniden yapılandırılması ile aşılabilir.”

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar